Mech E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

 Objevte magický svět mechu Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy. Objevte hlavní druhy mechu a místa, kde je můžeme najít. Prozkoumejte kulturní… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

 Objevte magický svět mechu

Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu. Tato kniha je oslavou jeho tiché, neokázalé krásy.

Objevte hlavní druhy mechu a místa, kde je můžeme najít. Prozkoumejte kulturní historii mechu coby zahradní rostliny a to, jak ho můžeme využít v tradičních řemeslech. Nahlédněte do nejkrásnějších mechových zahrad v Japonsku, Velké Británii a ve Spojených státech a setkejte se s lidmi, kteří se s vámi podělí o svou vášeň pro tyto mnohotvárné rostliny. Zjistěte, jak mech pěstovat, jak uvázat japonskou mechovou kouli (kokedamu) a vytvářet mechové krajinky v nádobách či teráriích.

Tuto jedinečnou knihu s doprovodnými fotografiemi a názornými ilustracemi ocení všichni s nadšením pro rostliny.

Sdílet 0

Nakladatel
Nakladatelství Kazda
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Pavel Hruška registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha má krásné fotografie a úvod o mechu a několika jeho druzích je přehledný. Dále představuje velmi stručným popisem především japonské zahrady a medailonky jejich zahradníků a výzkumníků. Postupně však autorka ppozbvá dechu, kniha ztrácí linku a kapitoly o používání mechu jsou na úrovni gymnasiálního referátu či youtubera...

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka je skvěle zpracovaná. Obsahuje jak odbornou část s popisem a životem mechů, tak i příběhy lidí, kteří se věnují umění japonských mechových zahrad (nejen v Japonsku). Kniha nabízí zajímavá fakta o japonských mechových zahradách a dokonce i návody na to, jak si část z nich přenést k sobě domů. Po přečtení snad každý zatouží takovou zahradu také vlastnit :)

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 318 Kč Nápověda