Lepší být mrtvý E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na své nekončící cestě dospěl Reacher do malého zapadlého městečka na mexické hranici. Někde v jeho podzemí se připravuje nebezpečný bombový útok zamaskovaný jako kouřová show. Reacher má jen několik dní, aby ho zmařil. Bývalý vojenský policista Jack Reacher dál putuje křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na své nekončící cestě dospěl Reacher do malého zapadlého městečka na mexické hranici. Někde v jeho podzemí se připravuje nebezpečný bombový útok zamaskovaný jako kouřová show. Reacher má jen několik dní, aby ho zmařil.

Bývalý vojenský policista Jack Reacher dál putuje křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas a zubní kartáček. Nikam nespěchá. A nikdy neuhýbá před problémy.

A jeden velký ho potká na opuštěné silnici v Arizoně – v podobě džípu nabouraného do jediného stromu v širokém okolí. Ale všechno je jinak, než se na první pohled zdá.

O několik minut později míří Reacher do nedalekého města, odlehlé díry u hranic s Mexikem, která má lepší časy už dávno za sebou. Vedle něj sedí Michaela Fentonová, válečná veteránka a později agentka FBI, jež se snaží najít svého bratra dvojče. Nejspíš se zapletl s nebezpečnými lidmi. A Reacher je nejspíš bude muset navštívit.

Jejich šéf Dendoncker zanedbanému zapadákovu skrytě vládne. Najít ho je takřka nemožné. Dostat z něj odpovědi bude ještě těžší. A nepřátelští obyvatelé města by radši umřeli, než aby prozradili jakékoliv tajemství.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak já si myslím, že Lee nastínil bratrovi vizi příběhu a Andrew to napsal trochu po svém. Jelikož jsem sběratelka všech dílů, a vždy se těším na další a další příběh, trochu mi to sebralo ten pocit sounáležitosti s postavou. Plno míst, které by asi Jack měl řešit jinak a po svém. Nějak jsem té Michaele nevěřila a i když to dopadlo v pohodě, konec mě fakt nebavil. Reacher odtajnil celou organizaci a co se stalo? Nic, FBI dál bude tápat, ale to už není věc Reachera, ten se zase vydá na cestu někam.

    Kniha, BB art, 2022, 9788075955623

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora