Kůže - nové projekty E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji,  nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností. Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a  jejímu dalšímu zpracování. Popsané jsou techniky děrování, barvení, formování za mokra, nýtování… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji,  nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností.

Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a  jejímu dalšímu zpracování. Popsané jsou techniky děrování, barvení, formování za mokra, nýtování a další.

Dozvíte se také o sedlovém a křížovém stehu a sešívání jemné kůže. Názorným způsobem je po jednotlivých krocích prezentováno 8 projektů, a to od náramku, klíčenky, vodítka na psy a kožené zástěry na grilování, až po přebal na knihy a obal na polní lahev. Projekty jsou zpracované v různých stupních obtížnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Melicharová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je super a je v ní dost užitečných rad a nápadů.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027131792

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora