Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti E-kniha

Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pokud si myslíte, že v dnešní hektické současnosti nelze být úspěšný, a zároveň žít harmonicky a v klidu, pak si přečtěte tuto knihu. Ukážeme vám, že to možné je. V této plnobarevné knížce, která svým atraktivním a komplexním přístupem nemá na českém trhu konkurenci, se dozvíte: jakými postupy výrazně zlepšit využití svého mozku … Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokud si myslíte, že v dnešní hektické současnosti nelze být úspěšný, a zároveň žít harmonicky a v klidu, pak si přečtěte tuto knihu. Ukážeme vám, že to možné je.
V této plnobarevné knížce, která svým atraktivním a komplexním přístupem nemá na českém trhu konkurenci, se dozvíte: jakými postupy výrazně zlepšit využití svého mozku jak efektivně a kreativně myslet jak se snadněji učit se a naučené používat pro vytváření nových nápadů jak trénovat paměť a neotřele řešit problémy jak využít mocnou sílu alfa frekvencí, imaginace a vizualizace jak zařadit všímavost (mindfulness) do svého každodenního života jak se zbavit přemíry stresu a efektivně pracovat se svými emocemi Jednotlivá témata jsou v knize zajímavě a přehledně zpracována pomocí myšlenkových map. Knížka obsahuje řadu praktických cvičení, příkladů, osvědčených návodů i tipů a jako bonus audionahrávky s nácviky alfa stavů a jednoduchých meditací (odkazy na stažení naleznete v tištěné knize). 
 
Autorky se využitím mozku, všímavostí, zvládáním stresu a silou emocí dlouhodobě zabývají a mají postupy vyzkoušeny jak samy na sobě, tak na svých klientech.
 
Přejeme pěkné čtení, klid a vyrovnanost!

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 253 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora