Jak na sítě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na sociálních sítích dnes tráví svůj čas víc než polovina světa – lze tato rostoucí čísla využít ve svůj prospěch? Tato kniha vás přesvědčí, že ano. Naučí vás prodávat těm, kteří nepřišli nakupovat, a psát pro lidi, kteří nechtějí číst. Pochopíte, jak dát sítím řád, ovládnete jejich strategie, budete umět změřit, jestli kampaň funguje. A nebo… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na sociálních sítích dnes tráví svůj čas víc než polovina světa – lze tato rostoucí čísla využít ve svůj prospěch? Tato kniha vás přesvědčí, že ano. Naučí vás prodávat těm, kteří nepřišli nakupovat, a psát pro lidi, kteří nechtějí číst. Pochopíte, jak dát sítím řád, ovládnete jejich strategie, budete umět změřit, jestli kampaň funguje. A nebo chcete vědět, zda má vůbec smysl do sociálních sítí investovat peníze? A kolik?

Ať už se o svět sociálních sítí zajímáte sami za sebe, za vaši komunitu či za firmu, máme dobrou zprávu – mohou vám opravdu výrazně pomoci, když víte, jak na ně. Jak na sítě je první knihou, která vedle mnoha dílčích postupů a příkladů z českého i světového prostředí přináší i něco mnohem hlubšího a univerzálnějšího: důmyslný systém pro tvorbu obsahu, pro vyhodnocování jeho úspěšnosti a pro skvělou komunikaci s vašimi stávajícími i potenciálními zákazníky, klienty či komunitou. A mimochodem, taky se dost pobavíte.

Sdílet 0

Nakladatel
Jan Melvil publishing
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 16 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Přečteno jedním dechem

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Aktuální a velmi povedená věc!

    Přečíst více
  • Kateřina Churá registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Autorkám moc děkuji za tuto "SMM Bibli", která vám dá komplexní přehled a díky které bylo napsat mou mou závěrečnou práci o něco snazší. 💜🙋‍♀️K.

    Přečíst více
  • Daniela registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem ani nedočetla. Za tu cenu jsem čekala více muziky..... zbytečná investice pro všechny, co se pohybují na sítích pravidelně.

    Přečíst více
  • Michal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Aktuální a příjemné napsané

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda