Chaos v míru

Autor Amo Jones

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“   Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se.… Přejít na celý popis

Markéta Lukášková: Odvaha Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? A jak by se osud mladé Židovky Ady vyvíjel dál, kdyby se rozhodla pro jedno či pro druhé? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“

 

Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho?

Dove netuší, že její únos a účinkování v nevšedním a nebezpečném atraktivním představení zapadá do dávno promyšleného plánu a že vždy patřila k nim, k Bratrstvu z Kizniče.

Kingston, Killian, Keaton a Kyrin, čtyři bratři z Kizniče, nemají zrovna radost z toho, že se Dove stane součástí jejich show a že s nimi má bydlet v karavanu. Nebo to tak není? Jsou mistry lží, triků i kaskadérských kousků, muži s krví na rukou i hříchem v očích, a Dove neví, komu může věřit.

Sdílet 0

série
Půlnoční běsnění 1. díl z 4
Další ze série
1. Chaos v míru
2. Hněv kejklíře
3. Výkřik do ticha
4. Vládci chaosu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 34 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Majky :) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Nevím asi začínám doopravdy být šílená radostí z téhle autorky, protože mě vždy Amo dokáže zaskočit, což se mi už dlouho nestalo u knihy. Jak už jsem u jiných jejich sérii psala. Amo je doopravdy zvláštní člověk co se týče psaní a možná psychiky. Její svět se pohybuje na hraně šílenství a beznaděje, takže když už si myslíte že je všechno p*deli, autorka vás nakonec ze šílenství vytáhne skvělým dobrým zakončením, takže to zase vypadá jako kdyby se nic nestalo. Stále bych knížku doporučila lidem co se nebojí začíst do něčeho z čeho si za chvíli budou chtít setrvat kůži z těla a zároveň si říkat, že to milují.

    Přečíst více
  • Shira009 registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Rumunské bratrstvo, sex, drogy, násilí a sexy bad boys. Chaos v míru je první díl série Půlnoční běsnění a čtenáře má zřejmě připravit na nadcházející tetralogii o bratrech z Kizniče. Amo Jones píše stylem sobě vlastním - je svá a vyžívá se v kontroverzi, chaosu a zvrácenosti. Nebojí se zacházet do krajností a ví, co její věrné čtenářky chtějí. Téma erotického cirkusu je bezesporu originální nápad, bohužel tím veškeré klady končí. Celý příběh stojí a padá na hlavních postavách. S Dove jsem měla stejný problém jako s Madison u Elitních králů. Naivní, umíněná, provokativní s minimálním pudem sebezáchovy. Toxický King mi k srdci nepřirostl a i ostatní postavy jsou mi v podstatě lhostejné. Autorka se zuby nehty drží jednoho vzorce (každý charakter si musí projít něčím trýznivým, uvnitř je zlomený a pud sebezáchovy je někde mezi nulou a mínus pěti miliónem) a kromě fantasy prvku nic nového nepřináší. Náročnému čtenáři nemůže uniknout to obrovské množství nelogičností, které se v ději objevují (připravte se na pořádnou dávku plotwistů, nad kterými vám nejednou zůstane rozum stát). Chaos v míru je kniha plná absurdit, chaosu, temných tajemství, nebezpečí, násilí, zvrhlosti, sexu, tajemna a toxických vztahů. Amo Jones rozdělila čtenářský tábor na dvě skupiny lidí - její knihy můžete milovat nebo nenávidět. Svět holt není dokonalý a je jen na vás, jestli svůj život podrobíte Půlnočnímu běsnění.

    Přečíst více
  • Vamby registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moje první kniha od této autorky a upřímně mi spadla čelist, nevěděla jsem do čeho jdu, ale hned jsem si to zamilovala. Příběh je od všeho trochu, trochu psycho, trochu lásky, sex, smrt, přátelství a rodina. Děj se mi moc líbil a konec mě úplně dostal, je to ten typ knihy kdy nevíte co na konci čekat a když to přijde, jste z toho v šoku. Určitě doporučuji

    Přečíst více
  • Lucie Lorencová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuto spisovatelku zbožňuji. Její vulgaritu, kam až je schopná zajít a vás to neustále překvapuje a nenechá ani na chvilku v klidu. Každá její kniha je svým způsobem unikátní a zvrhlá.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělé překvapení. Knížka je úžasná a zvrat na konci je pekelný, stejně jako bratři. Moje první knížka od této autorky a vzhledem k tomu, že právě čtu třetí díl série, určitě ne poslední. Nalákala mě k přečtení všech jejích knížek. Jen jako blíženec vím, že je musím přečíst rychle, dokud mám své temné období. Dark romance je speciální druh knih a není určen každému, každý proto musí zvážit, zda mu sedne. Dove je unesena, tedy hlavně Kingem. Je to zlej kluk a ona zlý kluky může. Ostatně ani ostatní bratři nejsou úplně k zahození. Tanec jí vždy držel při životě a nejinak tomu bude i teď. Možná se ze všech těch problémů vytančí, nebo jí možná taky zabijou. Co je pravda a co iluze? Kniha se čte lehce, od začátku vtáhne čtenáře do děje a až do konce drží v napětí. Zvrat v závěru a rozuzlení jsou napsány famózně a až v úplném závěru, takže v knížce napětí nepoleví až do samého konce. A jako bonbonek, je to teprve začátek a bude se ostřit. Prostředí cirkusu je geniální a neotřelé. Vřele doporučuji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora