Fiona Lucasová

Britská spisovatelka Fiona Lucas, píšící 10 let pod jménem Fiona Harper, je oceňovanou autorkou románů pro ženy. Svou první knihu napsala v roce 2005 a jmenovala se Manželství naslepo. Od té doby jí bylo vydáno více než 20 knih a obdržela několik literárních cen, včetně prestižní ceny romantických spisovatelů RITA v roce 2007 a Romantic Novel Award v roce 2018. Nejznámější je její několikadílná série romantických příběhů Nevěsty z Bella Rosa.

Pod jménem Fiona Lucas se nyní poprvé představuje románem Haló…Jsi tam?. Příběh Anny, jíž zemřel manžel a ona se od něj stále nemůže odpoutat, zaujme už svou neotřelou zápletkou každou ženu. Anna se totiž náhodou spojí po telefonu s jiným mužem – zamiluje se znovu, anebo pozná neodpustitelnou zradu?

Když jsem byla dítě, byly mi vyčítány dvě věci: že jsem neustále ležela v knihách a žila ve svém vysněném světě. Od té doby se toho příliš nezměnilo, snad jen to, že obě mé vášně jsem využila při psaní knih.

Fiona Lucas má vášeň ke psaní po celý život, odvahu a čas k vydání skutečného románu však našla až v době, kdy její nejmladší dcera nastoupila do školy. Ve volném čase ráda jezdí na výlety po anglickém venkově, vaří, čte a sleduje filmy. Žije se svým mužem a dvěma dcerami v Londýně.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení