Busy Day - Handling Big Order Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Audiokniha Busy Day - Handling Big Order nabízí příběh o jednom velmi rušném dni, díky kterému se posluchač nenuceně naučí spoustu nových anglických slovíček z pracovního prostředí. Napsal i namluvil Richard Ludvík. Audiokniha je pro středně pokročilé studenty. Moderní příběh v angličtině je o Tomovi, který dostane velkou objednávku na své zboží.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Audiokniha Busy Day - Handling Big Order nabízí příběh o jednom velmi rušném dni, díky kterému se posluchač nenuceně naučí spoustu nových anglických slovíček z pracovního prostředí. Napsal i namluvil Richard Ludvík. Audiokniha je pro středně pokročilé studenty.

Moderní příběh v angličtině je o Tomovi, který dostane velkou objednávku na své zboží. Tom zjistí, že zboží nemá, ale snaží se, při své běžné práci, vše během 24 hodin zvládnout a objednávku odeslat. Telefonuje, píše e-maily, sms-ky a překonává problémy, na které během dne narazí.

Poslechem tohoto příběhu se zlepší vaše porozumění mluvené angličtině. Pokud vás alespoň trochu zajímá pracovní prostředí a chcete se z tohoto oboru naučit pár slovíček, poslechněte si tuto audioknihu.
 

Sdílet 0

Nakladatel
LudvikRichardNoBook
datum vydání
13.11.2018
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
01:46:39

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora