Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)

Sdílet 0

Nakladatel
Apetit
Rozměr
199 x 246 x 17
datum dotisku
22.02.2024
ean
9788087575130
Počet stran
164
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.04.2014
isbn
978-80-87575-13-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Aleš Müller registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Příjemně jsem byl překvapen. Dá se říct, že bych ji zařadil jako jednu nejlepších, které mám a že se jejich počet pohybuje ve druhé dvacítce. Jen jedna, z mého pohledu, je lepší: Špalíček receptů Čínská kuchyně od Jenny Staceyové. Nakl. Slovart 2002 a přitom existují i další kuchařky od této autorky, ale jen cizojazyčné. Krásná a praktická kniha i pro začínající "asijské" kuchaře. Vřele doporučuji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda