4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme… Přejít na celý popis
Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Aleš Müller registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Příjemně jsem byl překvapen. Dá se říct, že bych ji zařadil jako jednu nejlepších, které mám a že se jejich počet pohybuje ve druhé dvacítce. Jen jedna, z mého pohledu, je lepší: Špalíček receptů Čínská kuchyně od Jenny Staceyové. Nakl. Slovart 2002 a přitom existují i další kuchařky od této autorky, ale jen cizojazyčné. Krásná a praktická kniha i pro začínající "asijské" kuchaře. Vřele doporučuji.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.