Pod sněhem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zdánlivě běžná situace: Tři sestry nasedají jednoho zimního dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Blanka se dvěma dcerami, miminem a psem, Olina se synem a ipadem, Kristýna s kocovinou. V plném autě se však spolu s nimi ocitají i jejich životní příběhy, vzpomínky na dětství, nenaplněné sny a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zdánlivě běžná situace: Tři sestry nasedají jednoho zimního dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Blanka se dvěma dcerami, miminem a psem, Olina se synem a ipadem, Kristýna s kocovinou. V plném autě se však spolu s nimi ocitají i jejich životní příběhy, vzpomínky na dětství, nenaplněné sny a frustrace, a atmosféra tak už po několika kilometrech jízdy houstne. A to ještě žádná ze sester netuší, že další nepříjemnosti je čekají v domě rodičů.
V rodinných vztazích a na první pohled obyčejných událostech dokáže Soukupová zachytit otisky spletitých osudů s takovou bravurou, že před čtenářem vyvstávají jako jedinečná životní dramata. Autorčin typický způsob vyprávění s přirozenou lehkostí podtrhuje autenticitu příběhu a vtahuje do něj čtenáře natolik, že se sám stávám jedním z pasažérů auta jedoucího zimní krajinou. 

Petra Soukupová (nar. 1982) vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU. Její první kniha K­ moři (2007), získala Cenu Jiřího Ortena, triptych povídek Zmizet (2009) obdržel hlavní cenu Magnesia Litera — Kniha roku (2010). V roce 2011 vyšel její román Marta v ­roce vetřelce, v roce 2014 vydala první dětskou knihu Bertík a­ čmuchadlo. Pracuje jako dramaturgyně seriálu Ulice.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
373
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 31 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Alena registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    O fous slabší než Petřina nejznámější kniha Zmizet. Fanouškům i tak nemůže uniknout.

    Přečíst více
  • Markéta Švehlová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha, plná příběhů a pocitů, které tak moc všichni známe, kdo máme větší rodinu. Hezky popsané myšlenky. Ale chyběl mi nějaký smysl nebo závěr... Rodinná oslava skončila, nikdo nic nedořešil, nikdo nic moc neřekl a skončila i kniha. Přesto přečtení knihy neberu jako úplně ztracený čas, i já se v tom dost našla.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Super deprese,přesně tak, jak to Petra umía jak to máme rádi. Nesympatické postavy,u kterých si pořád říkáte, která je horší :-D

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Příběh o sestrách jejichž vztah není úplně ideální. Navzájem se neznají, nemají se rádi. Velmi se mi líbilo, že příběh je realistický. Nic není jenom černobílé. Skvěle popsané postavy.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla celkem rychle. Překvapilo mě, že se odehrává během jednoho dne a zajímalo by mě, jak skončí příběh nejmladší ze sester.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora