Pozdravy záhrobí Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Pracovní náplní Benedikta Klausnera je odhalovat pojistné podvodníky. K jejich dopadení používá neobvyklé metody – vidí do minulosti a rozmlouvá se záhrobím. Své schopnosti úspěšně tají až do chvíle, kdy podnikatel Mlynář zabije svou dobře pojištěnou manželku. Usvědčení vraha pak přestává být otázkou peněz a stává se pro Benedikta osobní… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pracovní náplní Benedikta Klausnera je odhalovat pojistné podvodníky. K jejich dopadení používá neobvyklé metody – vidí do minulosti a rozmlouvá se záhrobím. Své schopnosti úspěšně tají až do chvíle, kdy podnikatel Mlynář zabije svou dobře pojištěnou manželku. Usvědčení vraha pak přestává být otázkou peněz a stává se pro Benedikta osobní záležitostí.

Sdílet 0

Nakladatel
CtiMi
datum vydání
5.11.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:52:26

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Denisa Kazdová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pozdravy záhrobí je moje první kniha od autorky paní Fiedlerové. Jako vždy me u knih od Golden dog upoutala krásná obálka a velice chytlavá anotace. V knize je spousta krásných ilustraci. Moc cením hezky rozdělené kapitoly a příběhy. Celým dějem nás provádí velice sympatická hlavní postava Benedikt, který si me hned získal. Celou knihu jsem hltala od začátku až do konce. Četla se za me opravdu sama. Tak propracovaný a zajímavý příběh jsem vůbec nečekala. Moc se těším na další díl a na příběh Benedikta na, kterého ještě čeká spousta nástrah. Rozhodne knihu doporučuji dalším čtenářům. Není možnost aby Vás kniha zklamala.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 231 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora