Němý svědek Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Slečna Emily Arundellová trávila poklidné stáří nejraději se svým čtyřnohým přítelem Bobem. Těšila se dobrému zdraví a rozhodně nestrádala ani finančně – zdědila obrovský majetek. Peníze naopak zoufale potřebovali její příbuzní, jenže ty tetička nijak podporovat nehodlala. Pak však došlo k oné „nehodě“ a zámožná dáma v letech pojala podezření, s… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Slečna Emily Arundellová trávila poklidné stáří nejraději se svým čtyřnohým přítelem Bobem. Těšila se dobrému zdraví a rozhodně nestrádala ani finančně – zdědila obrovský majetek. Peníze naopak zoufale potřebovali její příbuzní, jenže ty tetička nijak podporovat nehodlala. Pak však došlo k oné „nehodě“ a zámožná dáma v letech pojala podezření, s nímž se svěřila Herculu Poirotovi. Její dopis upoutal detektivovu pozornost. Podobných dostával od neurotických neprovdaných žen desítky, nicméně tenhle ho zaujal už tím, že byl napsán 17. dubna, kdežto pošta ho doručila až 28. června. Okamžitě se rozhodl jednat a vyrazil na uvedenou adresu, kde ale zjišťuje, že dům je na prodej, protože majitelka nežije. Jak se při vyšetřování její údajně přirozené smrti domluví s prazvláštním korunním svědkem? Podle románu byla natočena čtvrtá epizoda šesté televizní série Poirot, v níž slavného belgického detektiva ztvárnil okouzlující David Suchet.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
9.12.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:22:55

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Aneta S. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moje oblíbená knížka. Němý svědek je moc chytrý pejsek, kterému je vše od začátku jasné.

    Přečíst více
  • Jana H. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá Agatha opět zabodovala.Případ odědictví a psím svědkovi je super.

    Přečíst více
  • Jiřina Valentová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Detektivka, která příjemně plyne. Poirot odjíždí s Hastingsem na anglický venkov, aby přisli na kloub případu, který Poirot náhodou objevil. Mezi podezřelé se řadí všichni rodinní přïslušníci a blízcí oběti. Kdo je tím němým svědkem ? Je to pes nebo napoví výsledek spiritualistické seance? Kniha stojí rozhodně za přečtení.

    Přečíst více
  • D. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Úžasná kniha, ikdyž psy moc nemusím, tak tady byl úplně na místě. Hercule Poirot z něj dostane prakticky motiv vraha, i jak bylo všechno provedené.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora