Zkouška ohněm

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Když se velitel Gray Pierce na Štědrý večer vrací domů, zjišťuje, že jeho domov někdo vyraboval, jeho těhotná přítelkyně zmizela a na podlaze kuchyně nachází ležet Kat, manželku svého nejlepšího přítele, v bezvědomí.Bez jediného vodítka, které by se dalo sledovat, je jeho jedinou nadějí, že najde milovanou ženu a svoje nenarozené dítě, Kat, jediná… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když se velitel Gray Pierce na Štědrý večer vrací domů, zjišťuje, že jeho domov někdo vyraboval, jeho těhotná přítelkyně zmizela a na podlaze kuchyně nachází ležet Kat, manželku svého nejlepšího přítele, v bezvědomí.
Bez jediného vodítka, které by se dalo sledovat, je jeho jedinou nadějí, že najde milovanou ženu a svoje nenarozené dítě, Kat, jediná svědkyně toho, co se stalo. Kat je však v polovičním kómatu a nemůže mluvit – dokud geniální neurochirurg nenavrhne radikální postup, jak "odemknout" její mysl na dostatečně dlouhou dobu, aby mohla zodpovědět několik otázek.
Katina slova vyšlou Sigmu Force na horečné pátrání po odpovědích, které souvisejí s tajemstvími, jež sahají do minulosti ke španělské inkvizici a k jedné z nejhanobenějších a nejkrvavějších knih v lidských dějinách: středověkému textu známému jako Malleus Maleficarum neboli Kladivo na čarodějnice.
Jejich zjištění z hluboké minulosti odhalí děsivou pravdu v přítomnosti i budoucnost visící na vlásku a přiměje je, aby se zabývali nejzákladnější otázkou: Co to znamená mít duši?

Sdílet 0

série
Sigma Force 14. díl z 16
Další ze série
12. Sedmá pohroma
13. Koruna démonů
14. Zkouška ohněm
15. Poslední odysea
16. Království kostí
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
BB art
Vydání
1
isbn
978-80-7595-259-2
Počet stran
380
datum vydání
1.10.2019
ean
9788075952592
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Jitka Krabcova registrovaný uživatel

    Rollins vždycky najde způsob jak propojit významné historické události a vetkat je do svých nervy drásajících thrillerů. Děj jeho dalšího díla ze série Sigma Force začíná v Portugalsku, kde skupina renomovaných žen, v čele s americkou ambasadorkou, dotuje výzkum umělé inteligence. Zrovna když se jim podaří spustit jejich projekt, jsou zavražděny a upáleny tajemnou organizací, která byla založena již během španělské inkvizice a pokračuje v pálení čarodějnic. Umělá inteligence je ukradena a Sigma Force je povolána k další záchraně světa i kolegů z vlastních řad. Zajímavé a aktuální téma a opět velice čtivé.

    Kniha, BB art, 2019, 9788075952592

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Jako vždy, Rollins nezklamal. Už od prvního slova je to napínavé až do konce. A zjištění, že většina část příběhu, co se zde objeví je založeno na pravdě, je někdy šokující až jde mráz po zádech. Zde jsem měla obavy, že Rollinse nebudu mít ráda, ale nakonec vše dobře dopadlo, za což jsem fakt ráda, protože bych asi sama vraždila, kdyby to nedopadlo tak, jak bych čekala. :D Všechny ze Sigmy mám v oblibě a u každého je něco, co mám na něm či na ní ráda. Jsou staří i noví nepřátelé. :D A vždy zažívám pocit napětí, šoku, ale i zasmání od srdce, když situace nevypadá dobře, ale je tu takový vždy uvolnění vsuvka, že se na chvíli zasměju, než jsem zase v napětí. Na tyto knihy prostě nedám dopustit a těším se na další knihy. :)

    Kniha, BB art, 2019, 9788075952592

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora