Volba lásky E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nové, lepší vztahy s partnerem i přáteli Autorka Barbara De Angelis se vrací k tématu – láska a vztahy, díky kterému si získala řadu věrných, nadšených čtenářů. Tentokrát se na ně dívá jiným, hlubším způsobem. Popisuje lásku jako „nekonečné pole nejvyšší energie“ a pomocí hloubky této emoce ukazuje čtenářům nejrychlejší cestu k uzdravení a… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Literární senzace, která boří literární žebříčky a sociální sítě, vychází konečně v češtině! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nové, lepší vztahy s partnerem i přáteli Autorka Barbara De Angelis se vrací k tématu – láska a vztahy, díky kterému si získala řadu věrných, nadšených čtenářů. Tentokrát se na ně dívá jiným, hlubším způsobem. Popisuje lásku jako „nekonečné pole nejvyšší energie“ a pomocí hloubky této emoce ukazuje čtenářům nejrychlejší cestu k uzdravení a sebenaplnění. V knize se zabývá: vztahy založenými na typu lásky ve formě nejvyšší energie základním léčením srdce zamilovaností a tím, jak se zamilovat branami vedoucími k milosrdenství a odpuštění Od chvíle, kdy jsme se narodili, všichni neúnavně putujeme každým dnem našeho života cestou, na které vyhledáváme kontakt s Láskou. Je to cesta plná záhad. Pouť, kterou podnikáme s nadšením a na které také někdy prožíváme smutek. Láska ale není jen emocí, chováním nebo dokonce poutem, které máte s druhou osobou, ale přetékajícím, neomezeným, prosvětleným, energetickým polem nekonečné božské energie, která je naší základní přirozeností. Cesta, na které skutečně hledáme Lásku, nás nevyhnutelně vede dovnitř nás samých, kde zjistíme, že lásku, kterou jsme nespočtem způsobů hledali, máme odjakživa v sobě. Volba lásky je nová inspirativní kniha, jež mnohé odhaluje a kterou napsala renomovaná učitelka a průkopnice osobního rozvoje Barbara De Angelis. Milionům lidí pomohla učinit hluboké posuny ve vztahu k sobě, k druhým i k podstatě bytí. Nabízí nedocenitelnou moudrost a praktické nástroje k léčení, otevírání a růstu emocionálního i duchovního srdce a učí vás, jak z lásky učinit to nejvyšší duchovní cvičení.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2019
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Věřím, že přesně tato knížka vám ukáže směr a dodá vám dostatek síly nic nevzdávat, ale naopak vás nabije energií a množstvím sil potřebných do dalších cest a putování po vlastní ose životem. Pokud se tedy stále hledáte, nemáte v životě spoustu osobních záležitostí vyřešených a často hledáte odpovědi na své otázky, jenž si osobně pokládáte – tuto knihu doporučuji všema deseti.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tuto knihu jsem koupila tak trochu ze zvědavosti a tak trochu z nutkání zkusit vše, abych se konečně našla. Už dlouho se hledám a nejen ten název mě uchvátil. Může se vám tato kniha zprvu zdát až moc sluničkářská nebo-li mimo evropské myšlení, ale když se tím probojujete zjistíte, že má mnoho co říct a pomoct vám. Dává vám další možnosti se smířit s tím kdo jste a mít se rádi. Ještě jsem ji nedočetla, ale už teď mohu říct, že jsem začala nad svým jednáním, životem, sebe láskou více uvažovat a vidím pozitiva v tom si tu knihu přečíst někdy znova. Protože na poprvé ne vše dokážeme hned vstřebat a pochopit.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073907693

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Zavřelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná a inspirující kniha, v ledasčem k zamyšlení. Každopádně vřele doporučuji. Tato kniha probouzí v nás hlubokou lásku k sobě samým i světu :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073907693

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda