Vítejte u veverek

Kniha ( pevná vazba )

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Kniha Vítejte u veverek vypráví o dobrodružstvích veverčích dvojčat Vévy a Vény v oboře, ve které se narodili. Jejich rodiče jsou Zlatuška a Chvostík a kamarádi ze sousedství se jmenují Rychlík, Drápek, Ouško, Červenka, Sametka, Malenka nebo Měsíček.Děj knihy se odehrává od podzimu do zimy následujícího roku. Pro oboru, o které píšu, jsem měla… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha Vítejte u veverek vypráví o dobrodružstvích veverčích dvojčat Vévy a Vény v oboře, ve které se narodili. Jejich rodiče jsou Zlatuška a Chvostík a kamarádi ze sousedství se jmenují Rychlík, Drápek, Ouško, Červenka, Sametka, Malenka nebo Měsíček.
Děj knihy se odehrává od podzimu do zimy následujícího roku. Pro oboru, o které píšu, jsem měla skutečnou předlohu - pražskou oboru Hvězda.
Véva s Vénou se nejdříve učí vše, co malé veverky potřebují pro život vědět. Pak prožívají dobrodružství nejen mezi zvířaty v oboře, ale také třeba v lidském domě. Véna je nadaný sportovec a věnuje se nejoblíbenějšímu veverčímu sportu - lesnímu běhu a šplhu. 
Maminka Zlatuška svým dětem vypráví pohádky - o loupežnících, o strašidlech, veverčí princezně nebo o neviditelné veverce. Jestli se navíc chcete dozvědět, kdo provádí v oboře neplechu, určitě Veverky dočtěte úplně do konce. 
(Kapitol je celkem 18 a stran 112.)
Kniha je určená pro děti od 3,5 do 10 let.

Sdílet 0

Nakladatel
Élysion
Vydání
1
isbn
978-80-87757-11-6
Počet stran
112
datum vydání
22.11.2019
ean
9788087757116
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 300 Kč Nápověda