Vinnetou

Autor Karel May

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Dvoudílné vydání jednoho z nejznámějších děl Karla Maye přibližuje, jakými cestami se Old Shatterhand dostal z Evropy na Divoký západ a především za jakých dramatických okolností se setkal s Vinnetouem, svým následným pokrevním bratrem a přítelem na život a na smrt. Společně pak svedou boj proti zrádným Kajovům či Oglalům, kteří zaútočí na… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvoudílné vydání jednoho z nejznámějších děl Karla Maye přibližuje, jakými cestami se Old Shatterhand dostal z Evropy na Divoký západ a především za jakých dramatických okolností se setkal s Vinnetouem, svým následným pokrevním bratrem a přítelem na život a na smrt. Společně pak svedou boj proti zrádným Kajovům či Oglalům, kteří zaútočí na železniční stanici Echo a na osadu Helldorf. Jejich hlavním cílem je však dopadnout Santera, vraha Inču-čuny a Vinnetouovy sestry Nšo-či, a zabránit mu v objevení ohromného indiánského pokladu.

Sdílet 0

Nakladatel
Naše vojsko
jazyk
čeština
Počet stran
410
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Součková registrovaný uživatel

    Moje srdcovka od malé holky. I když je to samozřejmě pohádka, je moc krásná. Láska, padouch, napětí, humor......Spousta věcí z mayovek ve mně zůstala do dneška.

    Kniha, Naše vojsko, 2014, 9788020615008

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Těmto knihám jsem se zprvu vyhýbala a dala přednost filmům, nicméně ty pro mě byly velkým zklamáním, a proto jsme se uchýlila k četbě knih Karla Maye. Musím konstatovat, že jeho styl vyprávění a popisu je geniální. Vykreslení postav v knihách se velmi lišilo od filmových zpracování. Ač autor žil blízko našich hranic s Německem, nikdy západ nenavštívil a čerpal pouze ze své fantazie, a právě to tomu dodává to genialitu. Po přečtení první knihy, mě autor naprosto uchvátil, a proto jsem sáhla i po jeho dalších dílech.

    Kniha, Naše vojsko, 2014, 9788020615008

  • 4 z 5 hvězdiček terka weisova registrovaný uživatel

    je docela pekna

    Kniha, Naše vojsko, 2014, 9788020615008

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Čížková registrovaný uživatel

    Od dětství jsem tuto knihu četla alespoň třikrát. Indiánské dobrodružství mě asi nikdy bavit nepřestane. Vinnetou je prostě srdcovka.

    Kniha, Naše vojsko, 2014, 9788020615008

  • 5 z 5 hvězdiček Martina B. registrovaný uživatel

    Nezapomenutelný Vinnetou a Olda Šetrnej dvojice patřící do mého dětství.

    Kniha, Naše vojsko, 2014, 9788020615008

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora