Velká kuchařka Čech a Moravy

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

589 Kč s DPH
Běžně 699 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární "fotoprocházku" naší zemí a velkou receptovou část. Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně. Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.

Sdílet 0

Nakladatel
Prakul Production
Rozměr
220x275mm
datum vydání
1.11.2016
isbn
978-80-87737-27-9
Počet stran
628
Hmotnost
2000 g
datum dotisku
2.04.2024
ean
9788087737279
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 73 hodnocení čtenářů

59× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Daňková registrovaný uživatel

    Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 4 z 5 hvězdiček Ursus registrovaný uživatel

    Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček MisaZava registrovaný uživatel

    Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 3 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Macháčková registrovaný uživatel

    Parádní recepty jednoduše napsány. parádní kniha :)

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Vasková registrovaný uživatel

    Souhrn spousty receptů, které pan Vaněk měl v menších kuchařkách a také něco navíc. Nádherné fotografie a skvělé recepty.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Pitálková registrovaný uživatel

    Tradiční recepty, které se podle téhle kuchařky podaří každému. Neměla by chybět v žádné kuchyni.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Iva PS registrovaný uživatel

    Vzhledem k tomu, že mám doma více kuchařek od Romana Vaňka, tak jsem nejspíš jeho fanynka :-) mně se to líbí. Opakují se tu sice recepty z jiných jeho knih, ale pokud s ním začínáte, tak začněte touto knihou. Udělá vám to opravdu radost a doporučuji to i jako dárek pro kuchaře "začátečníky" - velmi dobré popisy.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

  • 5 z 5 hvězdiček Jiří Dolníček registrovaný uživatel

    Perfektní a obsáhlá kuchařka českých a moravských receptů. Nejlepší je to, že i amatér a začátečník dokáže jednoduše připravit dobré jídlo.

    Kniha, Prakul Production, 2016, 9788087737279

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 589 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora