Ve škole straší
Ve škole straší - Jan Smolík,Klára Smolíková Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Tajemný příběh s luštěním a hádankami Škola, ve které začíná náš příběh, stojí ve městě už déle než sto let. Zatímco do lavic zasednou každý rok noví školáci, školník Felix Jazylka je pořád stejný. To se tak občas stane, když přijmete školníka-ducha, který si musí odpracovat své učitelské hříchy. Letos sem do čtvrté třídy nastoupila Petka,… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

Popis

Tajemný příběh s luštěním a hádankami Škola, ve které začíná náš příběh, stojí ve městě už déle než sto let. Zatímco do lavic zasednou každý rok noví školáci, školník Felix Jazylka je pořád stejný. To se tak občas stane, když přijmete školníka-ducha, který si musí odpracovat své učitelské hříchy. Letos sem do čtvrté třídy nastoupila Petka, desetiletá holka, která by sice byla nejraději neviditelná, ale příliš se jí to nedaří. V nové škole na sebe neustále strhává pozornost a neunikne ani partě, která kdekomu znepříjemňuje život. Pomůže Petce školník, nebo nakonec bude muset zachraňovat ona jeho? Napínavý příběh se spoustou hádanek volně navazuje na knížku Chyťte Bycha.
Klára Smolíková vystudovala estetiku a teorii kultury. Učí na SOŠ obchodní v Táboře budoucí knihovníky a knihkupce. Publikuje metodické materiály pro ZŠ, píše také přímo pro děti. Je spoluautorkou knih Hračky a masky z papíru, Chyťte Bycha, Ve škole straší, Šimonovy listy 11 – Grafomotorická cvičení, Šimonovy listy 12 – Dopravní výchova.
Jan Smolík vystudoval výtvarnou výchovu, nyní se věnuje výhradně ilustraci a publikování materiálů pro práci s dětmi. Pravidelně přispívá do dětských časopisů. Je spoluautorem knih Chyťte Bycha, Ve škole straší, Hračky a masky z papíru, Šimonovy listy 11 – Grafomotorická cvičení, Šimonovy listy 12 – Dopravní výchova.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
145 x 200 x 5
isbn
978-80-7367-134-1
Počet stran
120
datum vydání
1.01.2006
ean
9788073671341
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora