Úvod do současné politologie
Úvod do současné politologie - Blanka Říchová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Publikace přehledně shrnuje základní aspekty charakterizující současné demokratické politické systémy zemí západní Evropy. Publikace je koncipována jako obecně komparativní přehled základních témat a problematiky, který současně prostřednictvím ilustrativních příkladů nabízí informace o konkrétních problémech, s nimiž se v současné době v těchto… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace přehledně shrnuje základní aspekty charakterizující současné demokratické politické systémy zemí západní Evropy. Publikace je koncipována jako obecně komparativní přehled základních témat a problematiky, který současně prostřednictvím ilustrativních příkladů nabízí informace o konkrétních problémech, s nimiž se v současné době v těchto systémech setkáváme. Souhrnný charakter přehledu je vhodným opakovacím textem pro studenty specializovaných oborů, a to i politologie. Strukturovanost textu současně umožňuje, aby se v něm orientovali i zájemci o danou problematiku z řad veřejnosti.
Doc. PhDr. Blanka Říchová, CSc., přednáší na katedře politologie Fakulty sociálních věd UK v Praze i na filozofických fakultách UK v Praze a UP v Olomouci. Zaměřuje se přednostně na problematiku komparativní politologie. V nakladatelství Portál vyšly její publikace Přehled moderních politologických teorií a Úvod do současné politologie.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
Rozměr
132 x 200 x 20
isbn
978-80-262-0218-9
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2012
ean
9788026202189
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel

    Zdařilá kniha. Pro mne jako studenta politologie to byl opravdový jednoduchý úvod do již známějších témat, ale pro širokou veřejnost to je také relativně snadné čtení. Výhodou jsou přehledná schémata.

    Kniha, PORTÁL, 2012, 9788026202189

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda