Ještě stále to stíháte! Vaši objednávku vám doručíme do Vánoc! Doporučujeme způsob dopravy přes Zásilkovnu.
Zavřít

Umění francouzské kuchyně 2 Julia Childová

Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Childová Sleva 31

Umění francouzské kuchyně 2

Julia Childová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

267 Kč s DPH
Ušetříte 31 Kč Běžně 298 Kč

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy… Přejít na celý popis

BOOKCHECK Každý týden se můžete těšit na novou čtenou ukázku z těch nejzajímavějších knih! Více informací

Popis

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde: • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, • polévky včetně rybích a bisque z darů moře, • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavě sestavené zeleninové pokrmy, • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
datum vydání
20.11.2015
isbn
978-80-7462-866-5
ean
9788074628665
Jazyk
čeština
Počet stran
728
Vazba
pevná vazba
Rozměr
170x235mm

Bestseller v knihy Dobrovský

4966. v e-shopu | 6259. minulý týden

3. v Francouzská kuchyně | 3. minulý týden

Hodnocení čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora