Úchvatná Odhalte tajemství ženské duše

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

„Neviděná, nehledaná a nejistá“ – vím, že s tímto sžíravým pocitem selhání nejsem sama. Je to pocit, že jako ženy nejsme dost dobré. Tyto emoce zná každá žena, s kterou jsem se setkala – je to něco hlubšího než pocit selhání v tom, co dělá. Je to mnohem hlubší pocit selhání v tom, čím je. „Nejsem dost“ a „jsem příliš“ – obojí současně. Nejsem dost… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Neviděná, nehledaná a nejistá“ – vím, že s tímto sžíravým pocitem selhání nejsem sama. Je to pocit, že jako ženy nejsme dost dobré. Tyto emoce zná každá žena, s kterou jsem se setkala – je to něco hlubšího než pocit selhání v tom, co dělá. Je to mnohem hlubší pocit selhání v tom, čím je. „Nejsem dost“ a „jsem příliš“ – obojí současně. Nejsem dost hezká, nejsem dost hubená, nejsem dost laskavá, nejsem dost něžná, nejsem dost ukázněná. Jsem ale příliš citová, příliš náročná, jsem přecitlivělá, příliš silná, příliš svéhlavá, příliš nepořádná. Výsledkem je Zahanbení – univerzální společník všech žen. Pronásleduje nás, šlape nám na paty, přiživuje se na našich nejhlubších obavách, že skončíme opuštěné a osamělé. Konec konců, kdybychom byly lepšími ženami – ať už to znamená cokoli – nebyl by život tak těžký. Nebo to snad neplatí? Nevedly bychom tolik bojů a v našich srdcích by bylo méně zármutku. Proč je tak obtížné vybudovat smysluplná přátelství a udržet je? Co to znamená být ženou a stát po boku muže? Jaké ženy vlastně jsou? Jaké jsou jejich skryté touhy, jak „zní hlas jejich duše“? To jsou otázky, na které se snaží odpovědět autoři John a Stasi Eldredge, kteří představují život ženy v jeho emocionálních výšinách i hlubokých propadech, v jeho zoufalých zápasech i radostných nadějích. Společně pak hledají odpověď na otázku jak mohou muži odahlovat tajemství svých žen a ženy mohou vstupovat do dobrodružtsví svých mužů.

Sdílet 0

Nakladatel
Návrat domů
isbn
978-80-7255-229-0
Vazba
měkká vazba
ean
9788072552290
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Václav registrovaný uživatel

    Není to knížka, která se dá přečíst jedním dechem, přesto si 5* zaslouží, protože přináší dosti neotřelý a přitom velmi přesvědčivý pohled na ženu a její duši. Je to knížka pro ty, kterým se nechce věřit, že jsme jen trochu vyvinutější opice, ale naopak cítí, že naše existence má mít a má nějaký smysl. Volně navazuje na "Pozor, srdce muže" a ne zcela obvyklým způsobem analyzuje srdce ženy a jeho bolesti. Je to skvělé čtení pro ženy, které potřebují pochopit samy sebe, své touhy a svá trápení a najít z nich konstruktivní východisko. A je to skvělé čtení pro muže, kteří by rádi aspoň trochu to záhadné a často nešťastné ženské srdce pochopili.

    Kniha, Návrat domů, , 9788072552290

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    velmi užitečná kniha

    Kniha, Návrat domů, , 9788072552290

  • 5 z 5 hvězdiček KarolinaK. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha! Určitě doporučuji. :)

    Kniha, Návrat domů, , 9788072552290

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška registrovaný uživatel

    Kromě Bible asi žádná jiná kniha neovlivnila můj život/jako ženy/ takovým způsobem! Doporučuji!! Více teď rozumím tomu, co dělám, jak se cítím, proč se tak cítím. Myslím, že kniha může být užitečná i pro chlapy, aby jste nám slečnám lépe porozuměli, když si my samy nerozumíme...:)

    Kniha, Návrat domů, , 9788072552290

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda