Tvůj stín
Tvůj stín - Jeffery Deaver Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Někteří fanoušci jsou ochotni pro své idoly i vraždit… Pro Kayleigh Towneovou, krásnou a úspěšnou zpěvačku, to byla jen rutinní odpověď nadšenému fanouškovi. Pro Edwina Sharpa byl její mail nezpochybnitelným důkazem, že ho Kayleigh miluje. Ano, oni dva jsou spřízněné duše a na tom nic nezmění ani výhrůžné dopisy od jejích právníků, ani předběžná… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

Popis

Někteří fanoušci jsou ochotni pro své idoly i vraždit… Pro Kayleigh Towneovou, krásnou a úspěšnou zpěvačku, to byla jen rutinní odpověď nadšenému fanouškovi. Pro Edwina Sharpa byl její mail nezpochybnitelným důkazem, že ho Kayleigh miluje. Ano, oni dva jsou spřízněné duše a na tom nic nezmění ani výhrůžné dopisy od jejích právníků, ani předběžná opatření soudu. Edwin o její lásce nepochybuje. A nepochybuje tudíž ani o tom, že svůj poslední hit nazvaný Tvůj stín napsala jen a jen pro něj. Kayleigh se připravuje na koncert ve svém domovském městě a má podivný pocit, že ji někdo sleduje. Co když je to zase ten podivín Edwin? Copak se ho nikdy nezbaví? Ten člověk o ní ví děsivě mnoho a stále podléhá své šílené představě o tom, že si jsou souzeni… Kayleigh to teď ale nemůže řešit, a tak požádá o pomoc svou přítelkyni Kathryn Danceovou. A pak jí kdosi v noci zavolá a do telefonu pustí začátek písničky Tvůj stín. Krátce poté je nalezena zohavená mrtvola člena kapely a způsob, jakým byl hrůzný čin vykonán, evokuje slova první sloky přehraného hitu. Kathryn Danceová velmi dobře ví, že psychopati se nikdy nespokojí s jednou vraždou – a samozřejmě stejně dobře ví, že Tvůj stín má mnohem více než jednu sloku...

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
139x211mm
ean
9788073037765
Počet stran
400
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-7303-776-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Archers registrovaný uživatel

    Jsem zvyklá od autora na něco trochu lepšího, což však neznamená, že je kniha nudná. Jen tomu chybí to napětí kolem pořádného vyšetřování. Autor to však dle mého vynahrazuje vykreslením postav, takže jsme si knihu i tak užila.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Součková registrovaný uživatel

    Country zpěvačku pronásleduje fakt šílený fanoušek, Kathryn vyšetřuje, chvilku pomáhá Rhyme, rozuzlení hodně překvapivé. Deaver tohle umí.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 5 z 5 hvězdiček Anet registrovaný uživatel

    Opět další skvělý příběh s Kathryn. Na tuto knihu jsem čekala dlouho a je mi moc líto, že se stále více knih od Deavera dostává mezi zlevněné. Myslím si, že za plnou cenu stojí.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nejprve jsem měla o kvalitu knihy trochu obavy, kvůli její ceně (44 Kč!!). Ale jsem ráda, že jsem knihu kvůli tomuto neodsoudila. Příběh je tak zamotaný, že téměř nevíte komu věřit. Objevuje se několik pachatelů a motivů a závěr je opět zcela nečekaný i když možná trošku slabší než jiné knihy. Přesto je to velmi dobrá kniha.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Autor je za mě jeden z nejlepších ve své sféře. Nikdy nevím kde, kdo, kdy, jak ... a přijdu na to většinou opravdu až na konci knihy. Za mě určitě doporučuji dál.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Spokojenost jako vzdy u tohoto autora.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla jedním dechem,zhruba za 5 dní, vřele doporučuji.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Kniha je chytlavá už od začátku. Je tu plno zvratů, akce, napětí. Což se mi u těchto kriminálek líbí. Dokonce jsem se i pletla v ohledu na to, kdo je vrahem. Podezřívala jsem nesprávnou osobu. Ale přesto jednu věc jsem věděla přesně. Přesto byl konec šokující. Nebo pro mě určitě ano. Ale přesto tu byla jedna věc, která mě mrzela. Jinak jsem si myslela, že cca 100 stran ke konci bude nudný, protože jsem si myslela, že je případ u konce. Ale naštěstí jsem se pletla. Což jsem byla ráda. Knihu vřele doporučuji.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Autorovy knihy vždy překvapí a nic není jak vypadá.

    Kniha, Domino, , 9788073037765

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora