To mi zaplatíš

Autor Lisa Jackson

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Měl to být takový kanadský žertík, jaké k letním táborům patří. Vedoucí dívčího oddílu Monica O'Nealová celou dobu všem lezla na nervy, a tak se ji teď ostatní rozhodnou trochu vystrašit. Nic se jí nestane, jen se pořádně vyleká. Vždyť co by se mohlo zkazit? Bohužel všechno. O dvacet let později vyšetřuje detektiv… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měl to být takový kanadský žertík, jaké k letním táborům patří. Vedoucí dívčího oddílu Monica O'Nealová celou dobu všem lezla na nervy, a tak se ji teď ostatní rozhodnou trochu vystrašit. Nic se jí nestane, jen se pořádně vyleká. Vždyť co by se mohlo zkazit? Bohužel všechno.

O dvacet let později vyšetřuje detektiv Lucas Dalton nález lidských ostatků na pozemku bývalého tábora. Lucas to místo dobře zná – jeho otec tábor vedl a Lucas tam pracoval onoho osudného léta, kdy beze stopy zmizely dvě dívky. Jedna se podle všeobecného mínění stala obětí uprchlého zločince, druhá se utopila. Lucas ví, že by měl případ s takovou mírou osobní zainteresovanosti odmítnout. Vždyť už teď je jeho kariéra v ohrožení. Ale možná nastal čas, aby konečně někdo odhalil, jak to tehdy všechno bylo.

Do místa konání tábora přijíždějí další bývalé vedoucí, aby se společně pokusily poskládat události osudové noci. Každá z nich něco ví. Každá z nich slíbila, že si to nechá pro sebe. Nyní se rozhodnou tento dávný slib porušit. Jakmile se ale do toho pustí, přijde všem vzkaz s jednoduchým výhrůžným sdělením: To mi zaplatíš. A pak se začne znovu vraždit.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
488
datum vydání
1.01.2018
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Od napětí si vůbec neodpočineme. Smrt, aniž bychom ji o to žádali, bude přicházet dál a my před ní se všemi našimi hrdiny budeme utíkat. Komu se to podaří a komu ne, jak se všechno vyvine a hlavně, kdo je vrah, se dočteme na následujících téměř 500 stránkách, střídavě TEHDY tam a TEĎ tady. Použitá retrospektiva nás chvílemi bude mást, ale zároveň i udržovat v ději, neboť vysvětlení budeme požadovat čím dál intenzivněji. A jaké bude? Ne šokující, ale překvapivé. A nechutné, i když ne v tom pravém slova smyslu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Moje první kniha od autorky, ale bohužel mě nijak nezaujala. Do první poloviny byla kniha v pořádku, potom mě ale příběh začal unavovat. Nevím proč, ale spousta věcí mi přišla strašně překombinovaná. Rozhodně bych uvítala, kdyby příběh nebyl vyprávěn z tolika pohledů..

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982729

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Černá registrovaný uživatel

    Asi nejlepší kniha od této autorky jakou jsem četla. Příběh napínavý a tajuplný od začátku do konce. Vřele doporučuji!

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982729

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora