The Secret Garden

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

HarperCollins is proud to present its range of best-loved, essential classics.'Where, you tend a rose, my lad, A thistle cannot grow.'Orphaned and sent to live with her uncle in his austere manor on the moors, Mary Lennox is a lonely and unhappy child. A meeting with Dickon, her servant's brother begins her adventure and it is… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

HarperCollins is proud to present its range of best-loved, essential classics.'Where, you tend a rose, my lad, A thistle cannot grow.'Orphaned and sent to live with her uncle in his austere manor on the moors, Mary Lennox is a lonely and unhappy child. A meeting with Dickon, her servant's brother begins her adventure and it is through their friendship and her relationship with her troubled hypochondriac cousin Colin that she begins to learn about herself. Their lives all begin to change when a Robin shows Mary the door to a mysterious secret garden.

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
Vydání
1
isbn
978-0-00-735106-0
Počet stran
270
datum vydání
2.06.2013
ean
9780007351060
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Mary, desetileté holčičky, která je po smrti svých rodičů poslána z Indie, kde si žila jako královna, poslána ke svému strýci do Anglie. Tam postupně odhaluje, jaký život může být, objevuje kouzlo přátelství i tajemné zahrady, kam nikdo nevkročil už 10 let… Této knize je už více jak sto let a já o ní ještě neslyšela a jsem moc ráda, že jsem to mohla nyní napravit. Ač je začátek drsný, obzvláště na to, že je to především kniha pro děti, jakmile se dostaneme s malou Mary do Anglie, začneme objevovat kouzlo přírody a to, že lidé se mohou změnit. A pak už jen krása střídá nádheru a já si čtení opravdu moc užila. Při čtení jsem měla pocity, že chci být také v knize a prožívat vše, co malá hrdinka. Bylo to krásné, napínavé, dojemné a vtáhne Vás to do děje. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout a přečetla jsem ji na jeden zátah. Ač je kniha primárně psaná pro děti, je úžasné, že si tam každý najde to svoje, dítě i dospělý čtenář. Po dočtení jsem se podívala i na film, na ten nejnovější z roku 2020, ale tam přišlo zklamání. Z knihy tam toho moc není a jak jsem byla unešená z knížky, tak film mě neoslovil. Ale zkusím se podívat i na starší snímek. Pokud si chcete tedy v současné bláznivé době odpočinout a přečíst něco milého (když na úvodních stránkách přimhouříte oko), rozhodně doporučuji tuto knížku. U nás zůstává na čestném místě v knihovničce a doufám, že se pro ni brzy rozhodnou i moje děti.

    Kniha, Leda, 2020, 9788073356248

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kopecká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Trošku naivní, ale přesto (anebo právě proto) kouzelný příběh dětí a zahradníka ve spolupráci s malou červenkou. Poučné vyprávění se čte lehce mladým starým, moudro skane do duše a zanechá stopu. Každé dítě by tuto knihu mohlo přečíst i každá maminka, nikomu z nich neuškodí. Možná by více dětí trávilo čas hraním venku místo vysedávání u počítače... Doporučuji.

    Kniha, Leda, 2020, 9788073356248

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Překrásná kniha o přátelství a překonávání překážek, které si často samy klademe, tak bych to asi já definovala jednou větou :-) Co se týče grafického zpracování, tak mi maximálně vyhovuje (a zdá se mi být povedené) to z roku 2020 od Ledy. Kniha jako taková je překrásně napsaná, jak jazykově, tak obsahově, úplně mě "hladila". Ač se jedná primárně o dětskou knihu, tak si myslím, že snad kapánek ještě víc přínosná bude právě dospělému čtenáři. Další věc která mě fascinovala byly nádherné popisy rostlin, květin, vřesoviště, atp., já nejsem absolutně milovník hlíny a květin, ale tady mě to tak fascinovalo, že jsem měla chuť si úplně květinovou zahradu koupit (a to je u mě co říct). Kniha je starší více než 100 let, přesto je obohacující, famózní a k přečtení rozhodně doporučuji, pohladí po duši a zároveň duši i obohatí.

    Kniha, Leda, 2020, 9788073356248

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hajnikova registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Ráda ji koupím v češtině jako dárek pro kohokoliv. Zároveň s ní jsem si objednala knihu Dr. Joe Dispenzy a kupodivu jde o stejné téma - děti se uzdraví pomocí své mysli, vědeckou metodou a magií přírody. Pro děti, dospělé i pokročilého věku nádherná inspirace.... minimálně 8 hvězdiček

    Kniha, Folio, , 9781847495730

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 95 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora