Technologie přípravy pokrmů 6 Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

179 Kč s DPH

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Puzzle za polovinu 100 % dílků za 50 % ceny! Zlevnili jsme oblíbené puzzle od DINO! Více informací

Popis

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna
datum vydání
květen 2012
isbn
978-80-7373-114-4
ean
9788073731144
Jazyk
čeština
Počet stran
152
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
206x295mm

Bestseller v knihy Dobrovský

83031. v e-shopu | 80131. minulý týden

21. v Gastronomie | 19. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora