4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme… Přejít na celý popis
Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly:- Chuť pravé Asie(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)- Hot & cold (saláty a polévky)- Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)- Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)- Wokování (pokrmu z woku)- Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)- Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
4 z 5 hvězdiček Aleš Müller registrovaný uživatel
Příjemně jsem byl překvapen. Dá se říct, že bych ji zařadil jako jednu nejlepších, které mám a že se jejich počet pohybuje ve druhé dvacítce. Jen jedna, z mého pohledu, je lepší: Špalíček receptů Čínská kuchyně od Jenny Staceyové. Nakl. Slovart 2002 a přitom existují i další kuchařky od této autorky, ale jen cizojazyčné. Krásná a praktická kniha i pro začínající "asijské" kuchaře. Vřele doporučuji.
Kniha, Apetit, 2014, 9788087575130
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.