Tajemství úspěchu na burzovních trzích (2. vydání)

Autor Mark Douglas

Tajemství úspěchu na burzovních trzích (2. vydání)

Autor Mark Douglas

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Býčí trh v akciích znamenal i býčí trh publikací, zabývajících se tím, jak na akciích vydělat. Tradingová scéna byla zahlcena nápady - některé byly dobré a jiné špatné, některé byly originální a jiné pouze vykrádaly předchozí práce. Občas se ale stane, že určitý spisovatel přijde s něčím, co ho vydělí z davu, s něčím výjimečným. Jedním z takových… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Býčí trh v akciích znamenal i býčí trh publikací, zabývajících se tím, jak na akciích vydělat. Tradingová scéna byla zahlcena nápady - některé byly dobré a jiné špatné, některé byly originální a jiné pouze vykrádaly předchozí práce. Občas se ale stane, že určitý spisovatel přijde s něčím, co ho vydělí z davu, s něčím výjimečným. Jedním z takových spisovatelů je Mark Douglas. Jeho kniha Trading in the Zone představuje roky výzkumu a rozjímání - celoživotní dílo, které je pro nás, profesionální obchodníky, klenotem. Trading in the Zone je hloubkovou studií výzev, kterým se musíme postavit, rozhodneme-li se začít s obchodováním.

Pro začátečníka představuje jedinou výzvu, zjistit, jak vydělat peníze. Jakmile takový začátečník zjistí, že tipy, rady brokerů a další způsoby, jak ospravedlnit nákup či prodej nefungují vždycky, pochopí, že si buď musí koupit nějakou obchodní strategii, nebo ji sám vyvinout. Potom už by snad obchodování mělo být jednoduché, ne? Stačí se držet pravidel a peníze vám samy spadnou do klína. V tomto bodě, ne-li dříve, začátečník zjistí, že obchodování může být velmi snadno extrémně frustrující. Tato zkušenost vede k tomu, že statisticky 95% obchodníků přijde o všechny peníze během prvního roku obchodování. S akciemi je to podobné - analytici poukazují na to, že většina obchodníků s akciemi selhává i v provedení jednoduchého scénáře nakoupení a podržení investice.

Proč se lidem, kteří jsou jinak extrémně úspěšní, nedaří, co se týče obchodu? Rodí se snad člověk obchodníkem? Mark Douglas říká, že ne. Nezbytné je podle něj získat obchodnickou mysl. Zní to jednoduše, ale ve skutečnosti je obchodnická mysl zcela odlišná od všeho, s čím se setkáváme v běžném životě. A právě tato kniha vás naučí obchodnickou mysl vytrénovat.

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
Rozměr
160 x 220 mm
isbn
978-80-87673-33-1
Počet stran
188
datum vydání
1.03.2019
ean
9788087673331
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
5.04.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Brano registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Obsahovo je tato kniha podla mna priemerna ako prelomova. Myslim, ze cast cara sa tiez stratila v preklade, ktory som uprednostnil pred anglickou verziou, to sa obcas pri preklade stava no. Graficke spracovanie knihy je zle, na jednej strane najdete aj 4 rozne fonty a velkosti pisma. Je to rusivy faktor a na pohlad lacne. Odhadujem, ze vydavatelstvo zadalo tuto ulohu brigadnikovi, ktory ju posunul svojmu mladsiemu bratovi v druhom rocniku ZS. Tiez ma prekvapilo prehlasenie na zaciatku knihy, kde autori povazuju zeny za neschopne pochopit univerzalnost predostretych informacii, a pripajaju vyhlasenie, ze termin trader/obchodnik zahrna aj zeny a v ziadnom pripade nepodporuju patriarchalnu spolocnost. Holt aj starsie knihy sa musia sklonit pred genderovou ideologiou.

    Kniha, Zoner Press, 2019, 9788087673331

  • 5 z 5 hvězdiček RK registrovaný uživatel

    Tato kniha obsahuje řešení veškerých psychologických bloků, které Vám brání uspět nejen v tradingu, ale i investování a nakládání s penězi obecně. Koncept přijetí risku zmiňují všichni úspěšní autoři a investoři historie (Warren Buffett, Robert kyiosaki, Benjamin Graham, ...). Avšak žádný Vám nedá tak obsáhlý pohled jako Mark Douglas.

    Kniha, Zoner Press, 2019, 9788087673331

  • 1 z 5 hvězdiček Tisonet registrovaný uživatel

    Totalni balast, kniha nenese zadne skutecne informace, ktere by z Vas udelali lepsi obchodniky.

    Kniha, Zoner Press, 2019, 9788087673331

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda