Svatba naoko

Autor Jo Watson

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Annie ví, že život není vždycky fér. Někdy vyhraješ. Jindy prohraješ. A někdy náhodou přijdeš domů z práce dřív a nachytáš svého přítele s jeho kolegyní v situaci, kterou si nedovedeš představit ani v těch nejdivočejších snech. Navíc v den, kdy čekáš zásnubní prstýnek. Důležité je se z toho nezhroutit a jít dál – třeba se vydat na tropickou… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Annie ví, že život není vždycky fér. Někdy vyhraješ. Jindy prohraješ. A někdy náhodou přijdeš domů z práce dřív a nachytáš svého přítele s jeho kolegyní v situaci, kterou si nedovedeš představit ani v těch nejdivočejších snech. Navíc v den, kdy čekáš zásnubní prstýnek. Důležité je se z toho nezhroutit a jít dál – třeba se vydat na tropickou dovolenou a užívat si, co to jde. Ale ani to Annie nevyjde, protože ve stejném hotelu narazí na svého bývalého a jeho novou přítelkyni. Zoufalé situace si žádají tak trochu zoufalé činy a Annie nenapadne nic lepšího než předstírat, že je na dovolené taky s novým partnerem – toho na jedničku sehraje Chris, sympatický scenárista, se kterým se Annie seznámí na pláži. Podaří se Annie ze šlamastyky vybruslit se ctí a vyléčit si zlomené srdce? A pomůže na oplátku ona Chrisovi překonat tvůrčí blok? A jak dlouho jí bude trvat, než si uvědomí, že na Chrise myslí víc, než na svého ex?

Sdílet 0

série
Destination Love 2. díl z 2
Další ze série
1. Hořící měsíc
2. Svatba naoko
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
XYZ
Rozměr
145 x 205 mm
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
304
Původní název
Almost a Bride
datum vydání
7.08.2018
isbn
978-80-7597-124-1
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
datum dotisku
17.09.2020
ean
9788075971241

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 26 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Královsky jsem se bavila. Stejně jako u prvního dílu, se mi strašně moc líbil i tenhle. Je to vtipné, romantické, letní, krásné čtení, které ve vás zanechá jen pozitivno a dobrou náladu. Jo Watson jsem si těmato dvěma knihami okamžitě oblíbila, jen mě mrzí, že v češtině nevyšli i další tři díly ze série. Chris byl sympaťák už od pohledu. Jeho humor, sarkasmus a za každou cenu se vyhnout vážným a trapným situacím mi kouzlil úsměv. Annie jsem rozuměla hrozně moc! A baví mě i vztah všech holek a Damiena. říkala jsem si, že si knihu musím šetřit, ale to se zkrátka nedá. Jak jednou začnete a začtete se, už se neodtrhnete. "Poprvé v životě jsem pochopil, co je láska. Nevzdám se jí bez boje."

    E-kniha, XYZ, 2018,

  • 4 z 5 hvězdiček Olí registrovaný uživatel

    Děj je pěkný, kniha je vtipná. Jde o velice rychlé čtení. Bohužel, tato kniha obsahuje velké množství chyb v textu, ať už jde o překlepy nebo chybějící interpunkci. To trochu kazí požitek ze čtení.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Běhalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečetla jsem na jeden zátah.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Geryková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi dobře se knížka četla.Doporučuji.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Marková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moje první knížka od této autorky a musím říct že kniha je velmi čtivá.Jak jsem začala číst tak jsem se nemohla odpoutat

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Vášová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na to, že nečtu romantické knížky, bylo tohle velmi milé, lehké a odpočinkové čtení, u kterého jsem se vážně pobavila :). A nevadí, že promisa celý knížky vám je jasná už z přebalu :D

    E-kniha, XYZ, 2018,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha nebyla špatná,ale vadilo mi,že autorka spoustu věcí popisuje někdy až moc zbytečně detailně a zabere to spoustu stránek,tak že jsem kolikrát přeskakovala některé pasáže. Podle hodnocení jsem doufala v něco víc.

    E-kniha, XYZ, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Velice vtipný příběh Annie Anne, která svojí nepředvídatelnou schopností dělat věci , které ji nařizují ostatní, prožívá neskutečné trapasy a dostane se na spodní hranici zoufalství. Dokud ji přátelé neposadí do letadla a ona si teprve začne uvědomovat, jak svůj život chytit do svých představ a začít nějak jinak žít. Jenže bohužel ji minulost nenechá v klidu a ona se ocitá v prekérní situaci. To ji žene k divočejším nápadům a strhne se lavina vtipných příhod, které nás čtenáře jisto jistě pobaví. Přečetla jsem za jeden večer a doufám, že bude nějaké pokračování. Opravdu mě to bavilo.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 3 z 5 hvězdiček andrea registrovaný uživatel

    Ano dá se to přečíst, ale čekala jsem od toho daleko víc. Něco ve stylu Sophie Kinsella. Do určité pasáže mě kniha bavila, ale pak už to bylo moc přeslazené a vyhrocené.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Skvěle jsem se pobavila. Dobře se čte, dobrá oddechovka u které se nebudete nudit.

    Kniha, XYZ, 2018, 9788075971241

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora