STAR WARS Thrawn

Autor Timothy Zahn

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Velkoadmirál Thrawn, jeden z nejschopnějších a nejnelítostnějších válečníků v dějinách Galaktického impéria, je také jednou z nejpodmanivějších postav v univerzu Star Wars. Od svého uvedení v románu autora Timothyho Zahna Dědic Impéria a přes svá další dobrodružství v románech Temná síla na vzestupu, Poslední rozkaz a dalších si velkoadmirál… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velkoadmirál Thrawn, jeden z nejschopnějších a nejnelítostnějších válečníků v dějinách Galaktického impéria, je také jednou z nejpodmanivějších postav v univerzu Star Wars. Od svého uvedení v románu autora Timothyho Zahna Dědic Impéria a přes svá další dobrodružství v románech Temná síla na vzestupu, Poslední rozkaz a dalších si velkoadmirál Thrawn získal mezi největšími padouchy Star Wars ikonické postavení. Ale jeho původ a příběh jeho postupu v imperiálních řadách zůstávaly zahalené tajemstvím. Nyní Timothy Zahn v knize Thrawn odhaluje osudové události, které brilantního vojenského stratéga a smrtícího vojevůdce s modrou kůží a rudýma očima dostaly do nejvyšších mocenských kruhů – a do nelibosti.

Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a pronikavé taktické schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Stejně rychle se Thrawn stane pro Impérium nepostradatelným. Je oddaný jako Darth Vader, nejvěrnější služebník Impéria, a navíc i geniální válečník, kterého není radno podceňovat. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty. Znovu a znovu triumfuje, a třebaže jeho neortodoxní metody zpočátku přivádějí nadřízené k zuřivosti, rychle postupuje a povýšení střídá povýšení. Mezitím zasvěcuje svého spolehlivého pobočníka, podporučíka Eliho Vanta, do umění války. Ale třebaže Thrawn dominuje na bojišti, v politické aréně se má stále co učit od nemilosrdné administrátorky Arihndy Pryce. Ta se může stát buď jeho mocnou spojenkyní, nebo brutálním nepřítelem.

Sdílet 0

série
Star Wars - Thrawn 1. díl z 3
Další ze série
1. STAR WARS Thrawn
2. STAR WARS Thrawn Spojenectví
3. STAR WARS Thrawn Velezrada
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi » Světová sci-fi
Témata
Star Wars
Nakladatel
Egmont
Rozměr
134 x 202 mm
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.08.2018
isbn
978-80-252-4333-6
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
17.02.2023
ean
9788025243336

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 10 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček FIDLE registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po Thrawnově trilogii, která již není součástí kánonu, navázal Timothy Zahn na novou kanonickou trilogii přímo fantasticky. Celá knížka má skvělé tempo, snad nikdy nenudí a vykresluje Thrawna jako geniálního vojenského stratéga, kterému jedině nejde politický boj. V knize se skvěle vyskytují narážky na filmy a seriál Clone Wars. Tuto knihu doporučuji všem fanouškům STAR WARS.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Marhul registrovaný uživatel

    Thrawn byl výborně převeden do kánonu již v seriálu Rebels (Povstalci) a stal se oblíbeným i pro novou základnu fanoušků (Filloni nikdy nezklame, plus Zahn měl údajně nad svým výtvorem dohled čemuž se nejde ani divit. Nor Lars Mikkelsen, bratr Madse Mikkelsena - Hannibal, Cipher z Casino Royale ad. - byl dokonalou volbou pro originální Thrawnův hlas a díky němu teď ty knihy čtu s nadšením. Seriál doporučuji výhradně anglicky, česky ho totiž namluvil Marty z Madagaskaru) a nová knižní trilogie pak už byla pouze otázkou času. Hodně fanoušků Extended universa mělo o legendární postavu strach. A není absolutně proč. Zahn se o svou postavu postaral a svou novou trilogií (tato kniha+Spojenectví+Velezrada) ji dokonale zasadil do období mezi klonovými válkami až do doby kdy ho vidíme v Rebels. Objeví se tu spoustu známých postav a poznáme tu například i začátky Arihndy Pryce. Doporučuji všem fanouškům Star Wars, ať už novým či začínajícím, pokud se chcete zajímat i o jiné věci mimo filmů.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Ondřej Nymburský registrovaný uživatel

    Skvělá kniha o kánonickém Thrawnovi který se objevil porvé v seriálu Rebels.Začátek který se odehrává za klonových válek pak graduje když se Thrawn dostává do čela Imperiální armády a nemá respekt vúči nikomu,kromě samotného Palpatina.

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Jančo registrovaný uživatel

    čekání na pokračování (Spojenci) v Češtině je utrpení jelikož Thrawn je super počteníčko

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

  • 5 z 5 hvězdiček Erik Pospíšil registrovaný uživatel

    Povinnost pro fanoušky

    Kniha, Egmont, 2018, 9788025243336

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora