Srdce z kamene E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V románu Srdce z kamene evokuje Simon Scarrow drama a hrůzy druhé světové války a znovu prokazuje svůj nevšední spisovatelský talent, díky němuž se jeho knihy o historických vojenských taženích, statečných válečnících a chlapském přátelství pravidelně ocitají na seznamech bestsellerů. SIMON SCARROW je britský autor historických románů.… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V románu Srdce z kamene evokuje Simon Scarrow drama a hrůzy druhé světové války a znovu prokazuje svůj nevšední spisovatelský talent, díky němuž se jeho knihy o historických vojenských taženích, statečných válečnících a chlapském přátelství pravidelně ocitají na seznamech bestsellerů.

SIMON SCARROW je britský autor historických románů. Narodil se roku 1962 v Nigérii a poté žil s rodiči v řadě dalších zemí; po příjezdu do Británie vystudoval historii na University of East Anglia a pak učil tento obor na City College v Norwichi. Specializoval se zejména na římské dějiny a pořádal pro studenty poznávací cesty po památkách a muzeích, během nichž si ještě prohloubil znalosti. Poté se rozhodl, že své poznatky zúročí a začne psát knihy, jaké by si rád sám přečetl – napínavé vojenské příběhy odehrávající se v minulosti.

Proslavil se sérií patnácti románů o římských legionářích Macronovi a Catonovi, z nichž třináct již vyšlo česky. Mimoto je Scarrow autorem čtyřdílného cyklu Revolution odehrávajícího se za napoleonských válek a románů Srdce z kamene a The Sword and the Scimitar. Spolu s T. J. Andrewsem napsal dvě série povídek vydaných nejprve jako e-knihy: Roman Arena a Invader. Simon Scarrow má dva syny a žije v Norfolku.

Více informací naleznete na webových stránkách www.simonscarrow.co.uk 

 

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
datum vydání
1.01.2016
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Novák registrovaný uživatel

    Další vynikající čtení,od kterého se nemůžete odtrhnout.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075076557

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora