Spřízněná duše

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu. A aby toho nebylo málo, její otec těžce onemocněl. Hope se proto rozhodne, že stráví týden na rodinné chatě v Severní Karolíně, aby připravila dům na prodej, a zároveň si vezme čas, aby se zamyslela nad svou… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hope Andersonová stojí na své životní křižovatce. Je jí třicet šest, s přítelem chodí již šest let a svatební plány jsou v nedohlednu. A aby toho nebylo málo, její otec těžce onemocněl. Hope se proto rozhodne, že stráví týden na rodinné chatě v Severní Karolíně, aby připravila dům na prodej, a zároveň si vezme čas, aby se zamyslela nad svou budoucností. V tu chvíli míří do Severní Karolíny také Tru Walls, kterému přišel dopis od jeho údajného otce, jenž by právě tady měl žít. Tru se tedy rozhodne, že odjede ze Zimbabwe, kde se živí jako safari průvodce, a odhalí všechna tajemství, jež obklopovala jeho již zemřelou matku. Náhoda tomu chtěla a cesty Hope a Truea se osudově zkříží. Jejich vztah je až nepochopitelně intenzivní, ale jejich city musí nakonec ustoupit volbám, které proti sobě drsně postaví povinnosti k rodině a osobní štěstí.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Vydání
1
isbn
978-80-249-4015-1
Počet stran
312
datum vydání
4.12.2019
ean
9788024940151
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Tento romantický příběh je až neuvěřitelný, ale napsal ho sám život. Přesně takový osud může potkat jednoho dne i vás. Život je jedním velkým kouzelníkem a často dokáže (ne)mile překvapit.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Nedokážu si představit, že bych knihu odložila a šla spát aniž bych věděla, jak to dopadlo. Musím říct, že je to krásný příběh, který je plný emocí. Knihu určitě doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940151

  • 5 z 5 hvězdiček Romana registrovaný uživatel

    Krásné čtení

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940151

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Brandová registrovaný uživatel

    Kniha mě hned na začátku oslovila a už jsem se nemohla dočkat jak to dopadne. Spřízněnou duši bych také chtěla jednou najít jako v té knize, ale realita si to vždy přebere podle svého, jednoho jsem takového člověka znala. Kniha mě tak nadchla, že jsem nemohla přestat číst jak to dopadne mezi Truem a Hope. Tru s Hope spolu strávili krátkou dobu ale přesto se do sebe zamilovali a pak nastalo odloučení, které nikdo z nich nechtěl, bylo to až osudové. Uběhlo mnoho let a přesto naděje umírá poslední, jak se říká. Kniha od Nicholase Sparkse opět nezklamala a jeho dílo mě dostalo k pláči.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940151

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Vědět předem, jak je kniha silná a emotivní, pravděpodobně nikdy knihu nezačnu číst. Upřímně musím říct, že to byl moc krásný příběh, ale druhou polovinu knihy jsem měla problém dočíst, kvůli emocim, a slz. Dalo by se říct, že kniha skončila dobře, ale když se na to dívám zpětně je hrozně smutné, jaké rozhodnutí udělala Hope, a jak to pro Trua skončilo. Každopádně kniha mi jenom připomněla, jak moc je důležité poslouchat srdce, a učinit to rozhodnutí, které člověk cítí, že má udělat, aniž by ve stáří litoval, že to neudělal. Knihu určitě doporučuji.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940151

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora