Sojuz na vlastní kůži

Autor Jan Kašpar

Sojuz na vlastní kůži - Jan Kašpar Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Lenin¬gra¬dě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná. Drsné klima severní polární noci a spousta dobrodružných, smutných i humorných příhod po dobu pětiletého vysokoškolského studia vyvrcholí autorovou… Přejít na celý popis

Rafael Santandreu: Jak si zbytečně nekomplikovat život Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Osvojte si nové vzorce a návyky, které vám mohou pomoci k tomu, abyste se stali klidnými, šťastnými a optimistickými lidmi. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Lenin¬gra¬dě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná.
Drsné klima severní polární noci a spousta dobrodružných, smutných i humorných příhod po dobu pětiletého vysokoškolského studia vyvrcholí autorovou cestou na Sibiř a Ťan-šan „načerno“, bez „bumážky“.
Kniha přináší velice svěží a neotřelý pohled na všední i sváteční dny v „Sojuzu“ a množství detailů dodává autorovu vyprávění prostor a bohatost.
Subjektivní i objektivní pasáže popisu svých zážitků a zkušeností se mu daří skloubit do poutavého textu, který je navíc kořeněný vtipem. Přínosem je také to, že povětšinou nechává na samotném čtenáři, aby si vytvořil o někdejší době a prostředí svůj názor.

Sdílet 0

Nakladatel
Nová vlna
Rozměr
140 x 210 mm
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
14.05.2018
isbn
978-80-85845-81-5
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
14.05.2018
ean
9788085845815

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petr Malivánek registrovaný uživatel

    Sojuz na vlastní kůži není jen obyčejný cestopis, který se omezuje na popis navštívených míst a zážitků z cesty. Díky autorovu pětiletému pobytu v SSSR podrobně popisuje i tehdejší sociální, kulturní a politické poměry v SSSR a odkrývá čtenáři takzvanou "ruskou duši". I když kniha popisuje zážitky starší jak čtyřicet let, je podle mě stále aktuální a popis tehdejších poměrů a ruského pohledu na svět pomůže čtenáři lépe pochopit ruské myšlení a dění v Rusku i v současnosti. Knihu určitě doporučuji k přečtení.

    Kniha, Nová vlna, 2018, 9788085845815

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda