Fobie

Autor Wulf Dorn

Fobie - Wulf Dorn Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Prosinec v londýnské čtvrti Forest HillSarah Bridgewaterová procitne uprostřed noci. Manžel se nečekaně vrátil ze služební cesty. Jenže když vejde do kuchyně, nečeká tam na ni Stephen. Neznámý muž však má na sobě Stephenův oblek, přinesl jeho kufr a přijel jeho autem. Navíc neochvějně tvrdí, že je její manžel, a zdá se, že o Sarah ví úplně všechno… Přejít na celý popis

Komiks i román?! To je oč tu běží! Ušetřete 50 % Klasické romány v moderní formě teď objednáte za polovinu! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prosinec v londýnské čtvrti Forest Hill
Sarah Bridgewaterová procitne uprostřed noci. Manžel se nečekaně vrátil ze služební cesty. Jenže když vejde do kuchyně, nečeká tam na ni Stephen. Neznámý muž však má na sobě Stephenův oblek, přinesl jeho kufr a přijel jeho autem. Navíc neochvějně tvrdí, že je její manžel, a zdá se, že o Sarah ví úplně všechno.
Začíná zákeřná psychologická hra, jež využívá hluboce zakořeněnou smrtelnou fobii.

Sdílet 0

Nakladatel
Knižní klub
Vydání
1
isbn
978-80-242-6139-3
Počet stran
320
datum vydání
1.09.2018
ean
9788024261393
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh Sarah, která se jednou v noci probudí, protože slyšela, jak se nečekaně vrátil domů její manžel. Když ho však uvidí, je to cizí člověk. Ale má na sobě manželovo oblečení, má jeho klíče, jeho auto. Její skutečný manžel beze stopy zmizí. Kdo je ten záhadný muž a co se stalo s pravým manželem Sarah? Psychothriller, který Vám pěkně zamotá hlavu a pohraje si s Vašimi strachy a nočními můrami. Kniha, od které jsem neměla žádná očekávání, ale nemohu říci, že bych byla nadšená. Někdy mě čtení zcela pohltilo, bylo to napínavé, akční, zajímavé. Ale bohužel, někdy mi to přišlo překombinované a až moc nereálné. Konec byl dost zvláštní. Navíc, když jsem knihu vzala po čtrnácti dnech do ruky, tak jsem měla velký problém si vzpomenout, o čem to vlastně bylo. Takže za mě průměr - nenadchne, neurazí.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024261393

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Sadílková registrovaný uživatel

    Zajímavý námět knihy,proto jsem si ji koupila... Ze začátku byla kniha velmi zajímavá s čtivá, později jsem chvílemi byla zmatená v ději, o kom zrovna kapilota je a trvalo mi než jsem se zorientovala. Celkový konec nabral obrátky a vše do sebe zapadlo. Rozhodně oceňuji promyšlenou zápletku příběhu. Na knize se mi líbí ten nápad "fobie", že i když to na lidech není vidět, mohou prožívat různé bolesti, strachy a smutek.

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024261393

  • 2 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Knihu mi doporučila kamarádka, která ji přečetla jedním dechem. Na rozdíl od ní jsem ji zas tak nehltala, i když se jednalo o velmi zajímavou zápletku - proč o sobě cizí chlap tvrdí, že je její manžel? Ale nějak se mi to vysvětlení, nebo i celé vyřešení, nezdálo, prostě, každému se líbí něco jiného :-)

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024261393

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Wiszczorová registrovaný uživatel

    Kniha mě doslova pohltila!

    Kniha, Knižní klub, 2018, 9788024261393

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda