Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Katz Sandor Ellix

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Katz Sandor Ellix Sleva 31

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Katz Sandor Ellix

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

266 Kč s DPH
Ušetříte 31 Kč Běžně 297 Kč

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně… Přejít na celý popis

bestcelery Ochutnávejte BESTCELERY! Celé menu od 79 Kč najdete zde! Více informací

Popis

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
12.1.2015
isbn
978-80-247-5214-3
ean
9788024752143
Jazyk
čeština
Počet stran
256
Vazba
měkká vazba
Rozměr
144x205mm

Bestseller v knihy Dobrovský

4337. v e-shopu | 5475. minulý týden

4. v Přírodní léčba |

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora