Šetři se, Einsteine!

Autor Joshua Foer

Šetři se, Einsteine! - Joshua Foer Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Máte občas pocit, že jste otroky svého chytrého telefonu, Googlu nebo Wikipedie? Stává se vám, že nejste sto si vzpomenout, kde jste nechali klíčky od auta, nebo dokonce auto samotné? Nepanikařte! Inspirativní a zábavná kniha Šetři se, Einsteine! vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Autor se poutavou… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Máte občas pocit, že jste otroky svého chytrého telefonu, Googlu nebo Wikipedie? Stává se vám, že nejste sto si vzpomenout, kde jste nechali klíčky od auta, nebo dokonce auto samotné? Nepanikařte! Inspirativní a zábavná kniha Šetři se, Einsteine! vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Autor se poutavou a zábavnou formou označovanou jako reality show v knižní podobě snaží zjistit, co je podstatou vynikající paměti, a vydává se jako aktivní pozorovatel na mistrovství USA v paměťových dovednostech, aby se tam setkal s lidmi disponujícími mimořádnými paměťovými schopnostmi. O rok později se na tutéž soutěž vrací znovu - nyní již jako rovnocenný soupeř a jeden z aspirantů na celkové vítězství. K úspěchu mu pomohl intenzivní trénink paměti, kdy strávil řadu měsíců studiem antických mnemotechnických metod, s nimiž se seznámil při své první návštěvě soutěže. Foerovo podivuhodné dobrodružství, představující autorovu proměnu z chronicky zapomětlivého novináře v šampióna Spojených států v paměťových dovednostech, slouží jako zajímavý rámec objevného zkoumání onoho nesmírného, a přitom skrytého vlivu, který má paměť na každý aspekt našeho života. Knihu, která vychází ve 23 zemích a hned po vydání se stala bestselerem New York Times, můžete číst jako praktickou příručku pro zlepšení paměti i jako příběh paměti naší civilizace, antickými školami počínaje a přenosem paměti na externí disky počítačů konče. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli. Kniha Šetři se, Einsteine! byla redaktory Amazon.com zařazena mezi nejlepších 20 knih roku 2011!

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
153x217mm
datum dotisku
1.04.2015
ean
9788074620096
Počet stran
312
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
20.06.2012
isbn
978-80-7462-009-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Václav Toman registrovaný uživatel

    Velmi zajimave cteni. Navic si ted pri online platbach pamatuji cislo sve kreditky. :-)

    Kniha, Jota, 2012, 9788074620096

  • 4 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Velice zajímavá kniha. Vůbec jsem nevěděl, že tohle existuje a že to takhle funguje. Dobře se to četlo, ačkoliv jsem od začátku věděl, že je to pro mě nepoužitelné v osobním životě. Rád jsem ten příběh dočetl do konce.

    Kniha, Jota, 2012, 9788074620096

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Velmi čtivá kniha, která mě uvedla do tématu, o kterém jsem příliš nevěděla. Kromě toho, že Foer představil svět memorovacích mistrů, shledala jsem velmi fascinující kapitolu o tom, jak knihktisk změnil naší paměť.

    Kniha, Jota, 2012, 9788074620096

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora