Šesté zastavení

Autor Linda Stasi

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Měl to být obyčejný den. Pak dostala zničehonic šanci napsat senzační reportáž o soudním procesu století. A následovalo něco, co jí převrátilo život naruby… Novinářka Alessandra Russová míří k soudu s celosvětově známým teroristou Demielem ben Yusefem, jehož ovšem jiní považují za spasitele. Než se však soudní proces stačí rozběhnout, ukáže se, že… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Měl to být obyčejný den. Pak dostala zničehonic šanci napsat senzační reportáž o soudním procesu století. A následovalo něco, co jí převrátilo život naruby… Novinářka Alessandra Russová míří k soudu s celosvětově známým teroristou Demielem ben Yusefem, jehož ovšem jiní považují za spasitele. Než se však soudní proces stačí rozběhnout, ukáže se, že nic není takové, jak se na první pohled zdálo. A čím víc se toho Alessandra dozvídá, tím větší nebezpečí jí hrozí. Po obvinění ze zločinu, s nímž nemá nic společného, se musí dát na útěk a postupně přichází na to, že nejen v Demielově, ale i v jejím životě je toho spousta, o čem neměla nejmenší tušení. Její neplánovaná cesta vede z New Yorku do Turecka a odtud do Francie a Itálie, kde se skrývá klíč k možná největšímu tajemství, jež sahá dva tisíce let zpátky.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2019
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Šesté zastavení mě přeneslo do jiného a pro mě nového světa mysteriózních příběhů, které si hrají s fakty našeho světa a pomocí toho vytváří nové, pro někoho kontroverzní, skutečnosti. Líbil se vám Dan Brown? Linda Stasi bude taky. Baví vás záhady a snaha o jejich odhalení, než k tomu dojde v knížce? Šesté zastavení je pro vás jako stvořené, protože příběh vás rozhodně nenechá chladnými, ani když knihu odložíte.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 19 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Drdová registrovaný uživatel

    Šesté zastavení je přirovnáváno ke knihám Dana Browna, což je bohužel špatně, protože jediné, co tyto romány mají společného je leda tak kontroverzní náboženské témata. Šesté zastavení rozhodně není tak dobře napsané a promyšlené jako knihy Dana Browna. Sice je kniha napsána celkem jednoduše, ale tím, že měla skoro 500 stran pro mě nebyla moc čtivá, často jsem ji odkládala. Celý příběh je dost nesmyslný, hlavní hrdince vše vychází aniž by se musela snažit, byla pro mě nesympatická a až neschopná. Rozhovory jsou špatně napsané, neuvěřitelné. Vlastně jsem nepochopila ani konec, celá kniha pro mě prostě nedávala smysl. Obálka je krásná, ale zavádějící, není to historický román ani dobře napsaný thriller, bohužel. Další díl si už nepřečtu.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Koláčná registrovaný uživatel

    Absolutne nesdilim vseobecne nadseni z teto knihy. Pribeh mi prisel zbytecne zamotany, krecovity. Hlavni hrdinka naivni a nesympaticka, mistami hloupa a povrchni. Dialogy umele, jen aby autorka vysvetlila hromadu historickych faktu. Nakonec mi chybelo asi i poradne rozdeleni na "klaďase a padouchy". Cele mi to prislo takove "americke". Saty Chanel a lodicky z Prady si asi mohla odpustit. Dala bych 2*, treti pridavam za rychle plynuti textu.

    E-kniha, Edice Knihy Omega, 2019,

  • 4 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Zajímavý, originální příběh, za mě lehce kontroverzní, ale čte se dobře, je napínavý. Mohl by se líbit milovníkům thrillerů a fanouškům Dana Browna.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nějak nevím, odkud začít... Obálka super, moje milovaná, matná ❤ Skoro 500 stran... Lákavá anotace... Příběh, no... prý "alá Dan Brown". Nevím, snad jen to, že se to týká křesťanských relikvií, ale jinak bych neřekla, že je to srovnatelné. Styl psaní je "odsejpá" - čte se to dobře a napětí nechybí. Líbí se mi i to, že tam není nouze o překvapivé zvraty a momenty. Drhlo mi tam ale jedno z klišé u podobných příběhů: skoro 500 stran a teprve ani ne 50 stran před koncem přestala hlavní hrdinka "dělat fóry" a konečně se přestala chovat jako pubertální telátko... Ani mi nevadilo, že jí vše v podstatě vycházelo, aspoň odpadlo klišé č. dva: "když to nejméně čekám, zakopnu..." (Jo, taky zakopla... ale ne ve chvíli, kdy to autoři rádi používají ) Přišlo mi to skoro jako taková směs více žánrů: sci-fi šmrncnutého s detektivkou a fantasy, sem tam kapka z historie... Ale za mě: kdo rád napínavé čtení, tak se vám líbit bude - mně se líbila a myslím, že patří k těm, po kterých časem sáhnu klidně znova... Už jen proto, že napodruhé třeba děj "uchopím" jinak. Zajímavé je však ukončení - je to jedna z knih, kdy už máte dočteno, myslíte si, že už vás nemůže nic překvapit, bo máte "jasno"... Před vámi je poslední krátký odstaveček a po něm následuje poslední věta celého toho příběhu... A právě ta nenápadná, nevinná poslední věta, vám sebere všechnu tu jistotu, hlavou se začnou vířit otázky, ale je KONEC... nikdo vám na ně neodpoví a vy berete za vděk své fantazii... Jako já... Ale moje fantazie je fakt šílená Takže moje pojetí konce je hodně odvážně vydedukováno... Ale žádný strach - je to prostě napínavé čtení se zajímavou zápletkou, přehledný sled dění, sem tam nějaké překvapení, hlavní hrdinka místy zralá na pár facek, ale jinak: já myslím, že pohoda Na to, v jakém roce byla kniha napsána, je tam nastíněná zajímavá paralela s děním v posledních pár letech (po datu napsání).

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 5 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel

    Jednoznacne doporucuji, stoji za precteni. Kniha je velmi ctiva, je to jedna z nejlepsich knih co jsem letos cetl. Narozdil od Sifry mr Leaonarda kniha prilis neprekrucuje historicka fakta, fikce nezasahuje do hlubuke historie, fikce zacina v nedavne minulosti ktera je nam duverne znama a rekneme nasledne budoucnosti, kazdemu musi byt zrejme ze se jedna o fikci a proto na rozdil od zminene knihy me rozciluje prekrucovani historickych realii. Pribeh je drtive strhujici a rekl bych i uveritelny, je dost mozne ze bychom pri druhem prichodu Krista jej asi podobnym zpusobem "prijali". Kniha se proste libila, a myslim si ze by se jiste libila i tem kterym se nelibila Sifra Mr. Leonarda. Na to ze to je celkem obsahla kniha precetl jsem skutecne jednim dechem pres vikend, a neni to tim ze bych se jen valel u knihy. Knihu jsem mohl odlozit v jakem koliv stavu rozecteni a zase ji vzit do ruky, tak prijeme a primocare byla psana. Soucasne bych rekl ze to neni jen "beckovy thriler" ale pribeh poskytuje prostor k zamysleni se. To rikam jako praktikujici katolik, a jsem si vedom ze tuhle rovinu v tom asi kazdy nebude spatrovat.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Kudrnová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nečekala jsem moc, ale přečetla jsem jedním dechem. Oddychové a.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 3 z 5 hvězdiček Oldřich Kněžík registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Když pominu absurdní náhody, tak celkem dobrá kniha

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 3 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Neni to spatny, ale ja jsem nenarocny ctenar :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Valentová registrovaný uživatel

    Kniha se mi velice líbila, četla jsem ji skoro bez zastavení. Nicméně konec byl, řekněme, zmatený .

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

  • 1 z 5 hvězdiček Petr registrovaný uživatel

    Výborný nápad i myšlenka, ale tím to končí. Knížka není příjemně napsaná.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2019, 9788073908966

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda