Sametová kůže
Sametová kůže - Markéta Harasimová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Hlavní hrdinkou románu je šestatřicetiletá Sára, matka pětiletého Olivera a bytová designérka. Příběh začíná u soudu, který rozvádí její dlouhodobě nefungující manželství a Sáře přináší velkou úlevu. Od svého muže Kamila v minulosti zažila nejen urážky, ale i násilí, kvůli němuž byla nucena i s dítětem utéci. Než však stačí rozvod nabýt právní… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hlavní hrdinkou románu je šestatřicetiletá Sára, matka pětiletého Olivera a bytová designérka. Příběh začíná u soudu, který rozvádí její dlouhodobě nefungující manželství a Sáře přináší velkou úlevu. Od svého muže Kamila v minulosti zažila nejen urážky, ale i násilí, kvůli němuž byla nucena i s dítětem utéci. Než však stačí rozvod nabýt právní moci, je Kamil brutálně zavražděn a Sára se vzhledem k tomu, že na dobu vraždy nemůže prokázat alibi, stává hlavní podezřelou. Rodící se náklonnost mezi ní a charismatickým vyšetřovatelem Alexem Jungrem situaci rozhodně nikomu neusnadňuje. Ke zvratu dochází, jakmile policie zjistí, že Kamil krátce před svou smrtí vyhrál závratnou sumu v loterii. Případ se navíc zkomplikuje nálezem další mrtvoly a i přes horečné pátrání se kriminalistům nedaří s ním pohnout. Napětí vrcholí v okamžiku, kdy je unesen malý Oliver a zoufalou Sáru vydírá neznámý únosce. Kdo vraždí? A kdo stojí za únosem dítěte? Dostanou Alex se Sárou šanci naplnit svůj vztah, anebo vše dopadne úplně jinak?

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
140 x 208 x 35
isbn
978-80-7462-536-7
Počet stran
478
datum vydání
26.03.2014
ean
9788074625367
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Tento román jsem přečetla jedním dechem. Kniha se mi moc líbila a těším se na další díla od této krásné české autorky. Mrzí mě, že předchozí knihy nejsou již k dostání. Příběh hlavních hrdinů byl citlivě a čtivě psaný. Celý děj knihy měl příjemný spád. Jsem ráda, že kniha není na díly, jak je nyní u všech románů zvykem.

    Kniha, Jota, 2014, 9788074625367

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora