Ruin and Rising
Ruin and Rising - Leigh Bardugová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Stunning conclusion to this irresistible fantasy for fans of Laini Taylor, Kristin Cashore and Game of Thrones, from NEW YORK TIMES bestselling author Leigh Bardugo.

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Stunning conclusion to this irresistible fantasy for fans of Laini Taylor, Kristin Cashore and Game of Thrones, from NEW YORK TIMES bestselling author Leigh Bardugo.

Sdílet 0

Nakladatel
Hachette
Rozměr
130 x 198 x 26
isbn
978-1-78062-184-5
Počet stran
370
Vydání
1
ean
9781780621845
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta Gierczynski registrovaný uživatel

    V porovnání s dvěma předchozími díly série 𝘚𝘩𝘢𝘥𝘰𝘸 𝘢𝘯𝘥 𝘉𝘰𝘯𝘦 byl za mne tento nejlepší. Vrhala jsem se do něj hned po dočtení druhého dílu, proto jsem měla živě v paměti vše, co se událo a mohla v ději plynule navázat. Už od první kapitoly jsem se nemohla odtrhnout. Intenzita děje jela na plné obrátky. Byla to samá akce, dozvídala jsem se stále něco nového a dost často šokovaně zírala do čtečky. Stačilo jen pár stran a moje zaryté antipatie k Apparatovi se jen a jen potvrzovaly. Příšerně slizká postava, co si budem.., ale tím pádem perfektně vykreslená, když ve mne dokázala vyvolat takové emoce. Co se týká ostatních postav, naprosto jsem si je zamilovala. Ať to byl Nikolai, Mal, samotná Alina, Zoya, Genya, ale i Adrik, David, Nadia, Darkling, Tolya s Tamar a další. Byla to směska těch nejrozmanitějších postav, které tvořily fungující celek a dodávaly příběhu tu správnou energii. Ano, měly chyby, ale to máme i my, jsme přeci lidi. (Ne?) Ve zkratce tedy musím říct, že jsem si knihu strašně užila. Svět Grishaverse si mne získal, což mne upřímně překvapilo. Totiž.. do toho světa jsem se zamilovala! Musím ještě zmínit, ze Girshaverse čtu v originále. Je mi tedy jasné, že v češtině knihy můžou působit trochu jinak. Překlad kolikrát udělá opravdu hodně.

    Kniha, Hachette, , 9781780621845

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora