Řeka osudu
Řeka osudu - Barbara Erskinová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Nový vzrušující román od autorky mnoha bestsellerů, jehož epický příběh se klene od anglosaské Británie přes viktoriánský Suffolk do současnosti.Na březích řeky Deben jsou domy, ve kterých je po staletí ukryto tajemství v jejich zdech. Zoe a Ken se právě přestěhovali do jednoho z těchto domů, aby zde začali nový život daleko od shonu města. Zoe… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový vzrušující román od autorky mnoha bestsellerů, jehož epický příběh se klene od anglosaské Británie přes viktoriánský Suffolk do současnosti.Na březích řeky Deben jsou domy, ve kterých je po staletí ukryto tajemství v jejich zdech. Zoe a Ken se právě přestěhovali do jednoho z těchto domů, aby zde začali nový život daleko od shonu města. Zoe však cítí v domě přítomnost cizích bytostí. Když zemědělci ořou půdu kolem jejich domu nalezenou lidské ostatky, a když přijede policie je jasné, že ostatky jsou mnohem starší než se původně předpokládalo. ... Jsou spojeny s dávnou viktoriánskou tragédií ? Co dělají na travnatém pahorku,Anglosaském pohřebišti, kde nesmí být nikdo rušen a který zůstal nedotčený po mnoho staletí, ale teď byl narušen se zdánlivě ničivými následky? Naplňuje se staré prokletí, jehož síla roste stále silněji?

Sdílet 0

Nakladatel
Brána
Rozměr
152 x 213 x 40
datum dotisku
1.02.2015
ean
9788072436309
Počet stran
370
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.06.2013
isbn
978-80-7243-630-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Mausik registrovaný uživatel

    Moc pěkná kniha, bohužel od této autorky jsem četla už lepší. Ale rozhoně není špatná! Jen pro mě zatím slabší, jak ty ostatní.

    Kniha, Brána, 2013, 9788072436309

  • 4 z 5 hvězdiček Bára registrovaný uživatel

    Pokud máte rádi historickou tématiku v knihách, trošku tajemna a duchařiny, tak určitě takto kniha a spouta dalších jejích knih se Vám bude určitě líbit. Mám velmi ráda její styl psaní, slova jsou opravdu její "pomocnici" díky, kterým Vás po několika stránkách do děje tak vtáhne, že mě to až občas posadí, jak je člověk zajatý a chce vědět co je dalších stránkách.

    Kniha, Brána, 2013, 9788072436309

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora