Programátorská cvičebnice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chcete-li být skutečně dobrým programátorem, nevyhnete se opakovanému řešení různě obtížných úloh – jenom opakovaný trénink z vás udělá opravdového mistra. Kde ale najít ta správná zadání, nápady a myšlenky, jejichž přetváření do podoby funkčního programu odvede požadovanou práci a posune vás blíže k metě zkušeného programátora? S Programátorskou… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete-li být skutečně dobrým programátorem, nevyhnete se opakovanému řešení různě obtížných úloh – jenom opakovaný trénink z vás udělá opravdového mistra. Kde ale najít ta správná zadání, nápady a myšlenky, jejichž přetváření do podoby funkčního programu odvede požadovanou práci a posune vás blíže k metě zkušeného programátora? S Programátorskou cvičebnicí by to neměl být problém.

Zkušený autor, který prošel programováním od základů přes roli studenta až na druhou stranu barikády a začal své poznatky předávat méně znalým, vám v knize nabízí ucelený soubor zajímavých zadání programátorských úloh. Ty jsou přehledně rozděleny do tematických oblastí, přičemž u každé je uvedeno ohodnocení její obtížnosti. V textu najdete základní rady, jak úlohy řešit, a detailní řešení k některým vypracovaným cvičením. Kniha se zaměřuje na široké spektrum programátorů: inspiraci v ní najdou nejen začátečníci a pokročilí, ale i profesionálové, kteří v ní mohou vyhledat zajímavá zadání, na nichž si procvičí a zopakují své znalosti.

S publikací si mimo jiné vyzkoušíte:
* Číselné řady a posloupnosti
* Kombinatorická cvičení
* Grafické úlohy a fraktály
* Vytváření šifer a jejich prolamování
* Logické problémy nejen s šachovnicí
* Sudoku, Sokoban, Tetris, Piškvorky a řadu dalších her


O autorovi:
Radek Pelánek vystudoval Fakultu informatiky Masarykovy univerzity. V současnosti na této fakultě působí jako docent a proděkan pro studijní programy. Kniha vychází z jeho dlouhodobých zkušeností s výukou programování a s organizováním programátorských soutěží. Je autorem pěti knih a řady odborných článků.

Sdílet 0

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
1.01.0000

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora