Přístav nebezpečí
Přístav nebezpečí - Ian Livingstone Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

GAMEBOOK Z LEGENDÁRNÍ SÉRIE FIGHTING FANTASY |  V tomto novém díle ze série gamebooků Fighting Fantasy musíš v roli hrdiny procestovat celou Allansii a splnit nebezpečný úkol. Co na první pohled vypadá jako vzrušující honba za pokladem, rychle nabude temnějších rozměrů, když se ukáže, že možná hrozí návrat strašlivého dávného nepřítele... Jsi dost… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

GAMEBOOK Z LEGENDÁRNÍ SÉRIE FIGHTING FANTASY | 

V tomto novém díle ze série gamebooků Fighting Fantasy musíš v roli hrdiny procestovat celou Allansii a splnit nebezpečný úkol. Co na první pohled vypadá jako vzrušující honba za pokladem, rychle nabude temnějších rozměrů, když se ukáže, že možná hrozí návrat strašlivého dávného nepřítele...

Jsi dost statečný, abys čelil přízrakům podsvětí? Zemi zahltilo zlo – hordy nemrtvých vstávají z hrobů a terorizují mrtvé. Vydej se na epickou pouť, na jejímž konci nevyhnutelně staneš tváří v tvář své nejhorší noční můře.

Sdílet 1

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Vydání
1
isbn
978-80-7585-673-9
Počet stran
288
datum vydání
16.09.2020
ean
9788075856739
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Musím uznat, že je to změna oproti čtení klasických knih. A nedá se to přirovnat ani ke standardnímu hraní deskovek. Jste celou dobu v centru dění a zápalu boje. Doporučuji vyzkoušet a uvidíte sami.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Sylvie Mařatková registrovaný uživatel

    Kniha je skvělá. Poslední díl tehle série, který byl vydaný v češtině. Je tam příjemná změna hracich kostek na jednotlivých stránkách, čili nepotrebujete kostky. A bylo milé, že jednotlivé odkazy obsahují dlouhé pasáže a ne tři větičky. Takže nemusíte pořád listovat.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075856739

  • 3 z 5 hvězdiček Ladislav Konečný registrovaný uživatel

    Když srovnám gamebooky od FF, tak tady mi děj přišel takový chaotický. Oproti předešlým vydáním jsem byl nemile překvapen ilustracemi. Moc se mi nelíbili. Ale to ze mě asi spíš mluví nostalgie. Dále tam bylo pár chyb v tisku, napsání. Na stránce chyběli kvůli špatně natisknutému obrázku odkazy. Nějaké předměty se bralo automaticky ve vašem vlastnictví. To asi vše k negativnímu a teď positivní. Potěšilo mě propojení několika postav z předešlých dílů a i míst. Zakomponování, jako by hry ve dvou. Pevná vazba. Celkově jsem strašně rád za opětovné vydávání FF gamebooků a těším se na další díl.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075856739

  • 3 z 5 hvězdiček Ondřej registrovaný uživatel

    Není skvělá, ani příšerná. Prostě obstojný kousek že série Fighting Fantasy. Pokud jste fandové z dřívějších let, knížku si určitě užijete. Pokud jste ve Fighting Fantasy nováčci (anebo vůbec netušíte o čem mluvím), vězte že existují lepší gamebooky.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2020, 9788075856739

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora