Pospěš si a medituj

Autor David Michie

Pospěš si a medituj - David Michie Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Kniha Pospěš si a medituj je praktická a zábavná četba, která motivuje a uvádí do meditace ty, kdo s ní nemají žádné zkušenosti. Říká jasně to, co buddhisté vědí již celá tisíciletí, ale co nám stále připadá velice radikální- budeme-li pracovat na své mysli, můžeme změnit svůj život. Doba, kterou trávíme odpočinkem a přemýšlením a meditací, totiž… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha Pospěš si a medituj je praktická a zábavná četba, která motivuje a uvádí do meditace ty, kdo s ní nemají žádné zkušenosti. Říká jasně to, co buddhisté vědí již celá tisíciletí, ale co nám stále připadá velice radikální- budeme-li pracovat na své mysli, můžeme změnit svůj život. Doba, kterou trávíme odpočinkem a přemýšlením a meditací, totiž prospívá zdraví. Kdo si na to ale dnes najde čas? Kniha Pospěš si a medituj vám ukáže, jak si najít chvilku na trochu klidu, ticha a na meditaci každý den. Pokud si tedy pohráváte s myšlenkou, že byste mohli začít meditovat, ale připadá vám to příliš časově náročné a nedosažitelné, pak je pro vás tato kniha ta pravá. Zajímavé navíc je, že ač je název této knihy sám o sobě paradoxní, je zároveň pravdivý. Pokud si chceme pospíšit a vést produktivní, naplněný, vyrovnaný a spokojený život, meditace představuje raketové palivo, které nás k našemu cíli popožene. Rozvíjením meditačního cvičení totiž nalezneme nejen zdroje potřebné k tomu, abychom nastartovali svou výkonnost, ale budeme také prožívat hojnost a krásu například uprostřed rušného pracovního dne. Zároveň pocítíme vnitřní klid a opravdovost, které nejenže život zpříjemní, ale také nám účinně pomohou vydat se vstříc našim cílům.

Sdílet 0

Nakladatel
Synergie
Rozměr
91 x 167 x 16
datum dotisku
25.07.2018
ean
9788073704780
Počet stran
208
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
20.02.2017
isbn
978-80-7370-478-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Šrámková registrovaný uživatel

    Tuto knihu miluji, hodně mi pomohla. Občas po ní ještě sáhnu, když chci vyzkoušet jinou metodu meditaci. Fakt skvělá, všechno mi krásně vysvětlila. Tohoto autora mám ráda.

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704780

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Coufalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi prakticky pojatá kniha, která neztrácí čas dlouhým vysvětlováním teorie, ale spíše se soustředí na popis několika meditačních technik. Vzhledem ke své malé velikosti je kniha ideální kapesní průvodce, do kterého je možné kdykoli nahlédnout. Meditace nikdy předtím nebyla tak blízko a tak dostupná pro každého. Pokud ještě panují pochybnosti a mýty o meditaci, tahle kniha je skělým způsobem, jak se jich zbavit.

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704780

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    skvělá kniha, hodně mi pomohla s meditací, jak začít, jak ji správně provádět

    Kniha, Synergie, 2017, 9788073704780

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora