Poklady klasické české kuchyně Vaněk Roman

Poklady klasické české kuchyně - Vaněk Roman BESTSELLER

Poklady klasické české kuchyně

Vaněk Roman

Četl(a) jsem
Chci přečíst

4.9 z 5 hvězdiček 3 hodnocení čtenářů

Kniha (pevná vazba)

Do košíku

357 Kč s DPH
Ušetříte 42 Kč Běžně 399 Kč

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize… Přejít na celý popis

Popis

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!

Sdílet 2

datum vydání
1.4.2012
počet stran
192 stran
vazba
pevná vazba
jazyk
Čeština
Nakladatel
Pražský kulinářský institut
isbn
978-80-905048-0-6
ean
9788090504806
velikost
218x303mm
hmotnost
1,300

Bestseller v knihy Dobrovský

129. v e-shopu | 129. minulý týden

Hodnocení čtenářů

4.9 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.9 z 5

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček

    Knizka je super - navody jsou lehko pochopitelne a snadno realizovatelne a vysledek je vzdy perfektni! Doporucuji i Klenoty klasicke evropske kuchyne ze stejne edice.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Nejlepší kuchařka, kterou jsem kdy měla!!!

  • 4 z 5 hvězdiček

    Skvělé recepty

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

26 prodejen odběr Zdarma