Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba Reinhart Peter

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba - Reinhart Peter Sleva 68

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba

Reinhart Peter

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

  • Produkt je vyprodaný.

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě… Přejít na celý popis

Soutěž Xiaomi Soutěž pro členy Klubu Knihy Dobrovský o elektro koloběžku Xiaomi, mobilní telefon Xiaomi a poukázky v hodnotě 7 500 Kč! Více informací

Popis

Pekařský učeň - Umění dokonalého chleba


Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě.

Sdílet 0

Nakladatel
Lexová
isbn
978-80-901688-0-0
ean
9788090168800

Bestseller v knihy Dobrovský

80564. v e-shopu | 69305. minulý týden

26. v Domácí pekárny | 23. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

  • Pekařský učeň - Reinhart Peter Pekařský učeň

    Reinhart Peter

    pevná vazba

    Ušetříte 47 Kč

    402 Kč 449 Kč

    Nedostupné

Všechny knihy autora