Oxybag Set 3dílný PREMIUM Stíhačka

Oxybag Set 3dílný PREMIUM Stíhačka - neuveden Nedostupné
Značka
Karton P+P
Vazba
Papírenské zboží
Hmotnost
1498 g
ean
8596424137993
Kategorie
Papírnictví » Školní potřeby » Batohy, aktovky » Aktovky pro kluky

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Školní set pro prvňáčka s motivem králíčka. Set obsahuje školní batoh Premium, sáček na cvičky a nenaplněný jednopatrový penál.

Školní batoh z řady Premium vaše dítě spolehlivě doprovodí do 1. i 2. třídy. Dokonale barevně sladěný design, stabilní pevné dno a pohodlné nošení proměňují tuto aktovku v bezva kamaráda, díky kterému bude život ve škole příjemnější.
Přátelskou školní aktovku si zamilujete na první pohled: má anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, nastavitelné popruhy (ramenní a hrudní) a díky vnitřní výztuze perfektně drží tvar. Pevné dno s nožkami zabraňuje jak ušpinění zvenku, tak protečení čehokoliv, co se vylije uvnitř. Na předním díle najdete praktickou kapsu na svačinu a po stranách dvě větší kapsy na zip. Jistě oceníte také přezku pro bezpečné zavírání a reflexní prvky.
Vnitřní uspořádání batohu odpovídá přesně potřebám prvňáků a druháků: do prostorné hlavní komory snadno naskládáte všechny potřebné školní pomůcky, vejde se jich sem až 8 kg. Oddělená přihrádka pomáhá udržovat pořádek a na spodní straně víka si váš malý školák může vypsat jmenovku nebo rozvrh hodin.
Batohy řady Premium jsou certifikovány státní zkušebnou.

Rozměry: 35 x 31 x 18 cm
Objem: 28 l
Nosnost: 8 kg
Nízká hmotnost: 1 100 g

Sáček: Školní sáček na cvičky vyrobený z kvalitního materiálu. Sáček se uzavírá stažením šňůrek. Vhodný jak do školy, tak na sport a další volnočasové aktivity dětí.

Penál: Jednopatrový školní penál se dvěma chlopněmi bez náplně. Gumová poutka k uchycení psacích potřeb. Na vnitřní chlopni je průhledná fólie pro rozvrh hodin.

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda