Pán moří

Autor Ondřej Neff

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Na pěti kontinentech se odehrává neúnavná honba za zločinci. V závěru trilogie Tajemství pěti světadílů se dozvíte, kdo se stane Pánem moří.Komu jinému by náležel titul Pán moří než Nemovi, kapitánovi ponorky Nautilus. Ten ale zmizel v hlubinách oceánu beze stopy. Britský tajný agent James Maukler a jeho spolupracovník, detektiv Scotland Yardu… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na pěti kontinentech se odehrává neúnavná honba za zločinci. V závěru trilogie Tajemství pěti světadílů se dozvíte, kdo se stane Pánem moří.

Komu jinému by náležel titul Pán moří než Nemovi, kapitánovi ponorky Nautilus. Ten ale zmizel v hlubinách oceánu beze stopy. Britský tajný agent James Maukler a jeho spolupracovník, detektiv Scotland Yardu inspektor Fix, tuší, že v Nemově zmizení mají prsty největší padouši devatenáctého století Virgil Adrian a hrabě d’Artigas, pirát se šlechtickým titulem. Od tušení k usvědčení a konečnému vítězství je však ještě dělí dlouhá cesta…

V prvních dvou dílech cyklu se naši hrdinové přesunuli z Evropy do Ameriky a byli Adrianem odvlečeni do Afriky. Na palubě podzemní ponorky Foktylus uprchli do Asie. Nebyli tak bláhoví, aby čekali, že mají to nejhorší za sebou. Ale ani v nejhorším snu by je nenapadlo, co všechno je ještě potká, než stanou na jevišti konečného utkání – v Austrálii.

Ano, na pěti kontinentech se odehrává tato neúnavná honba za zločinci. Je to román, který si před více než stoletím vysnil Jules Verne. Chtěl v závěru tvůrčího života napsat dobrodružný cestopis, jehož jevištěm by byl celý svět. Záměr realizuje až teď Ondřej Neff. A nejen to. V této trilogii se dozvíme, jak se kapitán Nemo dostal do podzemní říše klasika české sci-fi J. M. Trosky.

V třetím svazku románového cyklu Tajemství pěti světadílů vrcholí titánský zápas. Virgilu Adrianovi se podařilo získat do svých služeb nejlepší vynálezce své doby. Vládne vynálezy, které mu mohou zajistit konečnou vládu nad světem. Jedině on se stane pánem nejen moří, ale i země a vzduchu, pokud mu v tom někdo nezabrání.

A právě to je úkol malé skupiny odvážlivců, kteří se nebojí se s ním pustit do křížku. Sledujte jejich zápas až do vítězného konce. A buďte ujištěni, že o překvapení v něm nebude nouze.

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Nejlepší kniha z této série.

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039275

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle zpracované téma podle Julia Verna.

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039275

  • 5 z 5 hvězdiček Michal Kellner registrovaný uživatel

    Závěr napínavé trilogie ve stylu románů Julese Vernea. Získá Virgil Adrian moc nad celým světem?

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000039275

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora