Numismatika a notafilie E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Populárně-naučná kniha Numismatika a notafilie s podtitulem Základy sběratelství zájmových předmětů by měla pomoci začínajícím i pokročilejším sběratelům orientovat se ve vybraném oboru sběratelství. Největší část knihy je věnována sběratelství mincí a bankovek, okrajově pak budou čtenáři zasvěceni do problematiky sběratelství známek, odznaků,… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Populárně-naučná kniha Numismatika a notafilie s podtitulem Základy sběratelství zájmových předmětů by měla pomoci začínajícím i pokročilejším sběratelům orientovat se ve vybraném oboru sběratelství. Největší část knihy je věnována sběratelství mincí a bankovek, okrajově pak budou čtenáři zasvěceni do problematiky sběratelství známek, odznaků, medailí a dalších méně obvyklých předmětů. Přestože je kniha věnována začátečníkům, nebudou její čtenáři ochuzeni ani o novinky v daných sběratelských oborech a seznámí se v ní i s nejnovějšími trendy a prvky v dané oblasti, které se objevují až v posledních letech. O autorovi: Doc. MVDr. Miloš Kudweis, CSc. (*1955), patří k uznávaným odborníkům v oblasti sběratelství moderních bankovek nejen v rámci České republiky, ale také v zahraničí, především v USA, Kanadě, Austrálii a v řadě afrických států. Do oblasti notafilie zavedl řadu nových badatelských metod, které popularizuje v odborném tisku. Pravidelně publikuje články v odborných časopisech a v reportech centrálních bank. V současnosti působí i jako výkonný redaktor online magazínu o numismatice a notafilii Numin.cz a rovněž jako koordinátor uznávaného online katalogu moderních bankovek v USA.

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Maurenc Josef registrovaný uživatel

    Knížka je psána od jednoduchého ke složitějšímu. Je napsána srozumitelně a přehledně. Myslíme si, že je to skvělá kniha, která na našem trhu chyběla. Blahpřejeme.

    Kniha, Edika, 2017, 9788026612070

  • 5 z 5 hvězdiček Brauner Rudolf registrovaný uživatel

    Kniha úžasného zpracování. Jedinečná publikace pro sběratele především bankovek. Autor opět prokázal své obrovské znalosti z oboru. Vřele doporučuji.

    Kniha, Edika, 2017, 9788026612070

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda