Na co lidé slyší
Na co lidé slyší - Simon Lancaster Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Význam řečnického umění znali a studovali už staří Řekové. Poznatky současné neurovědy ve spojení s principy starými tisíce let posouvají toto studium a jeho praktické využití na novou úroveň. Simon Lancaster, jeden z předních světových expertů na komunikaci, který píše projevy stejně tak pro špičkové politiky jako pro manažery velkých firem,… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Význam řečnického umění znali a studovali už staří Řekové. Poznatky současné neurovědy ve spojení s principy starými tisíce let posouvají toto studium a jeho praktické využití na novou úroveň. Simon Lancaster, jeden z předních světových expertů na komunikaci, který píše projevy stejně tak pro špičkové politiky jako pro manažery velkých firem, nabízí nový pohled na obor, jenž se v našich podmínkách na několik desetiletí ocitl mimo hlavní vývojové proudy. Principy tohoto umění však platit nepřestaly: vždy jde o to, jak působit na instinkty, emoce a logické myšlení posluchačů. Existují přitom určité osvědčené techniky a nástroje, jak toho lze dosáhnout (heslo „učit se, učit se, učit se“ je toho drobnou ukázkou). Tomu, kdo je zvládne, dávají velkou moc. A není to nic iluzorního: účinky jsou srovnatelné s drogami. Přestože se toto komunikační umění zrodilo v politice, jeho uplatnění v dnešním světě je daleko širší, ať již jde o právo, public relations, marketing, reklamu a média, ale třeba i o vědu. Lancaster nicméně zdůrazňuje jeho význam především v kontextu vedení lidí.

Sdílet 0

Nakladatel
Management Press
Rozměr
150 x 205 x 15
isbn
978-80-7261-436-3
Počet stran
248
datum vydání
1.08.2016
ean
9788072614363
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Jakub registrovaný uživatel

    Není to úplně špatná kniha, ale ani nic extra. Může být dobrá pro někoho, kdo se živí projevy, aby se naučil zakomponovat různé "síly řeči". Pro obyčejného člověka nic moc, v každodenní konverzaci např. rýmy fakt nevyužiju. Jsou lepší knihy tohoto tématu.

    Kniha, Management Press, 2016, 9788072614363

  • 5 z 5 hvězdiček Bydžovská Dagmar registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá knížka, člověk by si ji měl přečíst včas, ne až v penzi! Usnadní překvapivě komunikaci s druhými lidmi. Doporučuji!

    Kniha, Management Press, 2016, 9788072614363

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda