Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

Autor John Gray

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - John Gray Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Audiokniha ke knižnímu titulu Muži jsou z Marsu. Ženy z Venuše. Kdysi za pradávných časů se Marťané a Venušanky setkali, zamilovali se do sebe a navázali šťastné vztahy, protože uznávali a respektovali vzájemné rozdíly. Potom však přišli na Zem a stihla je ztráta paměti: zapomněli, že pocházejí z různých planet. Touto metaforou vysvětluje Dr.… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Audiokniha ke knižnímu titulu Muži jsou z Marsu. Ženy z Venuše. Kdysi za pradávných časů se Marťané a Venušanky setkali, zamilovali se do sebe a navázali šťastné vztahy, protože uznávali a respektovali vzájemné rozdíly. Potom však přišli na Zem a stihla je ztráta paměti: zapomněli, že pocházejí z různých planet. Touto metaforou vysvětluje Dr. John Gray běžné konflikty mezi muži a ženami a ukazuje, jak se odlišnost mezi pohlavími může projevovat a bránit navázání uspokojivých milostných vztatů. Na základě své mnohaleté zkušenosti úspěšného poradce párů i jednotlivců radí, jak neutralizovat rozdíly ve stylu komunikace, citových potřebách a způsobech chování a dostáhnout tak většího porozumění mezi partnery. Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
Vydání
1
isbn
978-80-7252-490-7
Vazba
CD
datum vydání
22.11.2013
ean
9788072524907
Rozměr
125x140mm
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Četla jsem v pubertě a docela mi to otevřelo oči, i teď v manželství na ní občas vzpomínám, protože jsem v dosti případech v těch, které byly ukázány. Asi si ji přečtu znova.

    Kniha, PRÁH, 2013, 9788072524907

  • 3 z 5 hvězdiček DoZzOR registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha obsahuje mnoho trefných popisů mezi muži a ženami podaných polopaticky a formou encyklopedických sdělení. Obsah je poplatný době, kdy kniha vznikala. Ne, že by snad obsahovala neplatné informace, nýbrž jako mnoho jiných knih na toto téma, přistupuje ke vztahům idealisticky ve smyslu příčin a řešení vztahových patálií. Zcela opomíjí další důležité faktory, které do procesu žití dvou lidí vstupují. Například ty archetypální a biologicky determinované. Obsah knihy bych tam mohl být vstupním bodem pro ty, kteří se v této oblasti vůbec neorientují a nebude jim vadit nekonečné opakování téhož. Některé kapitoly totiž sypou věcné informace a další se točí v kruhu, již několikrát zmíněného.

    Audiokniha (mp3), PRÁH, 2013,

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi výstižně zachycený myšlenkový pochod muže i ženy. :) Upřímně, nejsem až tak náruživý čtenář knih, ale takhle mně velice bavila a pobavila.

    Kniha, PRÁH, 2021, 9788072528837

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora