Můj život v jeho tlapkách
Můj život v jeho tlapkách - Wendy Hillingová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Wendy Hillingová trpí nemocí motýlích křídel, která způsobuje, že se jí při sebemenším nárazu trhá kůže. Zlatý retrívr Ted, kterého Wendy vycvičila, je pro ni nepostradatelným společníkem. Pomohl jí vrátit sebedůvěru a nezávislost, Wendy se na něj naprosto spoléhá a on už jí zachránil život tolikrát, že to přetala počítat. Inspirativní příběh… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Wendy Hillingová trpí nemocí motýlích křídel, která způsobuje, že se jí při sebemenším nárazu trhá kůže. Zlatý retrívr Ted, kterého Wendy vycvičila, je pro ni nepostradatelným společníkem. Pomohl jí vrátit sebedůvěru a nezávislost, Wendy se na něj naprosto spoléhá a on už jí zachránil život tolikrát, že to přetala počítat. Inspirativní příběh vypráví o neobyčejném poutu mezi nimi.

Sdílet 0

Nakladatel
Mladá fronta
Rozměr
130 x 200
datum vydání
1.01.2021
isbn
978-80-204-4247-5
Počet stran
256
Původní název
My Life In His Paws: The Story of Ted and How He Saved Me
datum dotisku
30.03.2017
ean
9788020442475
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mě také dojala a překvapilo mě jaký Wendy Hillingová pozitivní pohled na svět. Jednou bych chtěla také cvičit asistenční psi. Kniha se hodí hlavně pro lidi kteří mají rádi psy a jiná zvířata. Obzvlášť zlaté retrívry, kteří se velmi hodí na práci asistenčních psů díky své dobromyslné povaze.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020442475

  • 5 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Tato kniha me dojala a zároveň ukázala ceho vseho jsou psi schopni. Jednou bych si take prala psa jako byl Ted.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020442475

  • 4 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Wendy hlavní postava knihy je vlastně autorkou tohoto příběhu. Popisuje zde svoji nemoc, která je jejím životním handicapem a popisuje zde, jak s touto nemocí bojuje a jak jí pomáhá nejlepší přítel člověka – pes, zlatý retrívr Ted. Kniha popisuje jak Wendin boj, tak to jaké neuvěřitelné věci se dokáže naučit asistenční pes a jak moc velkou oporou tato němá tvář může být. Příběh je velmi jednoduchý, přímočarý a okouzlující.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020442475

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Kniha je opravdu nádherná. Wendy je tak silná žena. Nedokážu si představit, že bych měla tuto nemoc a dokázala se s ní rvát jako ona. Opravdu si zaslouží, abychom před ní smekli pomyslný klobouk. Už jako malá holčička byla neskutečně statečná. Ale také tvrdohlavá. Ovšem myslím si, že pro boj s tak těžkou nemocí, je tato vlastnost svým způsobem výhrou. Wendy miluje zlaté retrívry a oni se nakonec stanou nedílnou součástí jejího života. Název knihy naprosto koresponduje se skutečností. Otvírala jsem úžasem pusu, když jsem četla, čeho jsou tito pejsci schopní, jak se dokážou vycvičit a co vše pro svého nemocného páníčka dokážou dělat. Ovšem Wendy i její manžel svým pejskům jejich lásku stejným dílem vraceli. Někde jsem četla, že je kniha psána lehkým, až jednoduchým jazykem. Ano, je to tak. Ale to vůbec ničemu nevadí, naopak. Wendy prostě popisuje svůj život, jako by vám o něm vyprávěla třeba někde u kávy. A tam také nebude vymýšlet žádnou vysokou slohovou stylizaci. Kniha, jak je psaná, je reálná, nepřikrášlovaná a taková, jak má být a vyznít. A i přestože je psána jednoduchým jazykem, zůstává silný příběh silným příběhem. Já jsem si knihu naprosto užila a Wendy na mě velice zapůsobila a chytila mě za srdce i se svými psími společníky. Obdivuji všechny, kteří se musí rvát s určitými problémy a dokážou to, nevzdávají se.

    Kniha, Mladá fronta, 2021, 9788020442475

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 250 Kč Nápověda